Στην Πόλη οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ (pics)

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε αντιπροσωπεία των βετεράνων του ΠΑΟΚ, προεξέχοντος του προέδρου των παλαιμάχων του Δικεφάλου, Φιλώτα Πέλλιου, ως προσκεκλημένοι της διοίκησης της Öz Balkan Gücü Kartal Spor, προκειμένου να δώσουν φιλική αναμέτρηση με τους παλαίμαχους του τουρκικού συλλόγου.

To παρών από τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ εκτός από τον κ.Πέλλιο έδωσαν μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, ο Νίκος Καραγεωργίου και ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Φιλώτας Πέλλιος εξέφρασε τις ευχαριστίες τους στους ανθρώπους του τουρκικού συλλόγου για την πρόσκληση τους και τους κάλεσε να δώσουν το παρών στην Ελλάδα, σε μια αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο πρόεδρος του συλλόγου των παλαιμάχων του Δικεφάλου, παρέδωσε στον πρόεδρο των Τούρκων, ένα βιβλίο με την ιστορία του ΠΑΟΚ από το 1926, αλλά και μια ευχαριστήρια πλακέτα, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου παρέδωσε στον Φιλώτα Πέλλιο, μια αναμνηστική πλακέτα και μια αναμνηστική κούπα καφέ…

«Υπάρχουν 40 χρόνια αναμνήσεων σε αυτές τις κούπες. Όταν πίνεις τον καφέ σου θυμάσαι την Κωνσταντινούπολη και το Καρτάλ», σημείωσε ο Αλτινόκ Οζ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!