«Όχι» του Ιβάν για Μάτος!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να καλύψει κενά, αλλά και να.. ξεφορτωθεί παίκτες, που σ΄ αυτή τη φάση δε χρειάζεται.

Και το κακό για τον Δικέφαλο είναι πως μέχρι τώρα, οι προτάσεις που είχε για παίκτες του, αφορούν παίκτες, που δεν σκοπεύει να παραχωρήσει. Κι ένας απ΄ αυτούς είναι ο Λέο Μάτος!

Για τον Βραζιλιάνο ήρθε πρόταση από ομάδα του Μεξικού, που είναι διατεθειμένη να δώσει ένα σεβαστό (αλλά όχι πολύ μεγάλο) ποσό για να αγοράσει τον 31χρονο αμυντικό, αλλά ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία συζήτησης.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της ομάδας από το Μεξικό και κατέστησε σαφές ότι ο Μάτος δεν πωλείται.

Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος ανανέωσε το συμβόλαιό του μόλις πριν δύο μήνες ως το 2021, παρά το ότι είχε συμβόλαιο ως το 2019 και είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ τον θεωρεί ως μία από τις σημαντικές σταθερές του.

Μέχρι τώρα, στα μέσα της σεζόν, ο Μάτος έχει απολογισμό 5 γκολ και 5 ασίστ σε 21 αγώνες όλων των διοργανώσεων και σε συνδυασμό με την ηγετική του φυσιογνωμία, τοποθετείται πίσω από την επιγραφή «δεν πωλείται»!

Ενδιαφέρον προέκυψε αυτή τη βδομάδα και για άλλον έναν παίκτη του ΠΑΟΚ, που δεν είναι προς παραχώρηση!

Πρόκειται για τον Άνχελ Κρέσπο, για τον οποίο χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ Ισπανός ατζέντης, αναφέρονται ότι μπορεί να φέρει προτάσεις από δύο ομάδες της Α’ Ισπανίας, που είναι σε θέση να προσφέρουν κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αγοράσουν.

Και σ΄ αυτή την περίπτωση, ο ΠΑΟΚ δεν θέλησε να συζητήσει, άλλωστε στο κέντρο της άμυνας υπάρχει ήδη κενό.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, για τους οποίους ο ΠΑΟΚ περιμένει προτάσεις, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

Για τον Λέοβατς είχαν προκύψει διάφορα σενάρια, ακόμη και για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά πρόταση για τον Κροάτη δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Το συμβόλαιό του είναι κάπως «αλμυρό» για το βιογραφικό του (γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ) και σ΄ αυτή τη φάση δεν φαίνεται να βρίσκεται ομάδα για να πληρώσει και τον ίδιο, αλλά και τον ΠΑΟΚ, που για να τον αγοράσει πριν 2,5 χρόνια ξόδεψε πάνω από 1,2 εκατομμύριο ευρώ.

πηγή : FORZA


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!