«Το 2018 να φέρει το νταμπλ»

Ο περισσότερος κόσμος του ΠΑΟΚ ίσως θυμάται πιο έντονα το 2017 που έφυγε για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στους τίτλους μετά από 14 χρόνια με την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Βόλο. Ο Δικέφαλος όμως κατέκτησε αρκετά ακόμη τρόπαια σε διάφορα αθλήματα, κλείνοντας τη χρονιά που πέρασε με 12 πανελλήνιους τίτλους αλλά και δεκάδες μετάλλια σε διάφορα ατομικά σπορ.

O Δημοκράτης Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ αλλά και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη) μίλησε στην «Arena Press» κάνοντας το απολογισμό του 2017 αλλά αναφέρθηκε και για τις υψηλότερες προσδοκίες που υπάρχουν για το 2018.

Αρχικά τόνισε: «Το 2017 πήγε πολύ καλά για τον ΠΑΟΚ. Καταρχάς ήρθε το Κύπελλο στο ποδόσφαιρο, το οποίο ήταν ο πρώτος τίτλος στη ναυαρχίδα του συλλόγου μετά από 14 χρόνια. Φέτος η ομάδα έβαλε τις βάσεις για να πάρει και το πρωτάθλημα! Πολύ καλά πήγαν όμως και τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ, κάτι που φανερώνουν οι πολλές πανελλήνιες διακρίσεις ήταν πάρα πολλές. Επίσης ως ΠΑΟΚ έχουμε και πολλές ατομικές διακρίσεις αθλητών μας σε πυγμαχία, ποδηλασία, στίβο, σκάκι (είναι το αγαπημένο άθλημα του Ιβάν Σαββίδη), κολύμβηση κτλ».

Όσο για το νέο έτος; «Το 2018 θα είναι για τον ΠΑΟΚ ακόμη καλύτερο, διότι τα τμήματα με τις προσθήκες που έγιναν έχουν τις βάσεις για περισσότερους τίτλους, πάντα με τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη.
Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που διαθέτει 21 ερασιτεχνικά τμήματα (σε ατομικά και ομαδικά σπορ, σε άνδρες και γυναίκες) τα οποία όλα πρωταγωνιστούν. Αυτό δείχνει ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ δουλεύει τα ερασιτεχνικά του τμήματα σε επαγγελματικά πρότυπα».

Τι εύχεται ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος για το 2018; «Εύχομαι η καινούρια χρονιά να φέρει το νταμπλ στην ποδοσφαιρική ομάδα και στα υπόλοιπα τμήματα όσο περισσότερα πρωταθλήματα και διακρίσεις γίνεται. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει παντού έχοντας συμπαραστάτη και στον ΑΣ (εκτός από την ΠΑΕ) τον Ιβάν Σαββίδη. Μαζί με τον πρόεδρο λειτουργούμε ως μια αγαπημένη οικογένεια και αυτό είναι σημαντικό για να πάει ακόμη ψηλότερα η ομάδα και όλα της τα τμήματα. Ζω τη σύμπνοια που υπάρχει και ως μέλος στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η νέα συμφωνία του ΑΣ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη (ως πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) φέρνει περισσότερα χρήματα στον Ερασιτέχνη και έτσι μεγαλύτερη οικονομική άνεση για την ενίσχυση όπου χρειάζεται. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει βοηθήσει τον ΑΣ όποτε χρειάστηκε και συνεχίζει να το κάνει όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!