Αδιέξοδο Ίντερ-ΠAO για Μολέδο!

Πολύ μακριά από συμφωνία για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόταση που έκανε στο τριφύλλι ο εκπρόσωπος των Βραζιλιάνων στην Αθήνα.

Κι αυτό διότι η πρότασή του ήταν να μην δοθούν χρήματα ως αντάλλαγμα αλλά να διαλέξει ο Παναθηναϊκός κάποιον παίκτη από μία μακρά λίστα που είχε στη διάθεσή του, γεγονός που οδήγησε τις πρώτες επαφές σε αδιέξοδο.

Η Ιντερνασιονάλ είναι ξεκάθαρο ότι ποντάρει στο γεγονός ότι έχει συμφωνήσει με τον Μολέδο για το καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος, και προσπαθεί να τον αποκτήσει από τώρα με ελάχιστο κόστος.

Πλην όμως για να τον κάνει δικό της τον Γενάρη θα πρέπει είτε να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την πώλησή του, είτε ο Μολέδο να καταθέσει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος, κάτι που ο ίδιος ο Μολέδο έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πράξει.

Στο τραπέζι υπάρχει πάντα και η πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά για να προχωρήσει σε φάση υλοποίησης θα πρέπει να βρει την άκρη ο Δικέφαλος με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό. Οπως και να έχει το θέμα Μολέδο προβλέπεται να έχει ακόμη… ψωμί και να πάρει παράταση για λίγες ημέρες ακόμα.

Πηγή: SDNA


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!