«Δεμένα» τα χέρια του για Μολέδο

Εγκλωβισμένος είναι ο Παναθηναϊκός από τις υπογραφές του Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ για το καλοκαίρι και το μοναδικό όφελος που μπορεί να διεκδικήσει αφορά σε πιθανό «ενοίκιο» ενδεχόμενου 6μηνου δανεισμού του!

Mε δεμένα χέρια είναι ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο παρότι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν κατέθεσε προσφυγή για την ελευθερία του.

Κι αυτό διότι η συμφωνία του Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ (από τώρα) για το καλοκαίρι έχει «εγκλωβίσει» κάθε προσπάθεια πώλησής του από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μπορεί να ελπίζει πλέον μόνο σε εξάμηνο δανεισμό του και κάποιο χρηματικό όφελος από το ενδεχόμενο «ενοίκιό» του μέχρι το καλοκαίρι! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον έμπειρο αμυντικό με το που επέστρεψε στην Αθήνα από τη Βραζιλία για τις γιορτές, ότι έχει στη διάθεσή του δύο επίσημες προτάσεις από τουρκικές ομάδες, της τάξεως των 500.000 και 600.000 ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος απάντησε ότι δεν συζητάει καν και επαναλάμβανε μονότονα «το καλοκαίρι θα επιστρέψω στην Ιντερνασιονάλ, με την οποία έχω συμφωνήσει από τώρα».

Ο ΠΑΟΚ αύξησε την τιμή αγοράς του στις 800.000 ευρώ μαζί με δύο παίκτες πληρωμένους (Κάτσε, Κωνσταντινίδη) ως έμψυχα ανταλλάγματα. Όμως ο Μολέδο επανέλαβε σε όλους τους εμπλεκόμενους το ίδιο τροπάριο.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!