inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Διάφορα

«Ο ΟΣΦΠ πολιτικοποιεί το ποδόσφαιρο»

Ο Βασιλειάδης τα «έχωσε» στον Ολυμπιακό και την κόντρα με την κυβέρνηση

Γιάννης Σωτηρίου
15.01.2018 13:33
Share
SHARE

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης φιλοξενήθηκε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» και μίλησε για όλα τα φλέγοντα θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναφέρθηκε στην «κόντρα» που έχει ανοίξει με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» προσπαθεί να πολιτικοποιήσει το ποδόσφαιρο. Δείτε τι είπε ακόμη για τον Ζουράρι και τη διαιτησία.

Για τη δήλωση Ζουράρι: «Είχα μιλήσει για ατόπημα και την πρώτη φορά. Ήταν λάθος ακόμη κι αν το έκανε για λόγους αστεϊσμού. Πέρα από το γεγονός ότι προσβάλει τους φίλους δύο ιστορικών ομάδων, είναι πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται και δεν πρέπει να επικροτούνται. Δίνουμε μάχη να φύγει η χυδαιολογία από τα γήπεδα κι όταν αναπαράγεται από μας είναι πρόβλημα. Είναι γνωστός ο λόγος και η καυστικότητα του κ. Ζουράρι, είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ που δέχεται και πειράγματα με χαμόγελο, αλλά εδώ είναι λάθος. Είναι μεγάλο ατόπημα και σαφέστατα δεν εκφράζει την κυβέρνηση και την πολιτική της στον αθλητισμό».

Για την παραίτηση του Ζουράρι και αν θα γίνει δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν νομίζω ότι δεν θα γίνει δεκτή, αλλά αυτό είναι στο χέρι του Πρωθυπουργού. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό».

Για το ότι δεν έχει ζητήσει ακόμη συγνώμη ο Ζουράρις: «Νομίζω ότι θέτοντας την παραίτηση σου αυτόματα καταλαβαίνεις και το λάθος σου. Έχει καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο αυτή η δήλωση σε βάρος των φίλων του Ολυμπιακού και του Άρη».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Δεν θα παρουσιάσω το κρέας ψάρι ούτε ότι έχουμε φοβερές διαιτησίες χωρίς λάθη. Όμως πολλές φορές γίνεται πολύ κακό για το τίποτα μόνο και μόνο για να γίνεται ντόρος. Το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας δεν είναι καλό. Υπήρχε ένα λάθος σύστημα που δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Όλα αυτά θα αλλάξουν και θα λυθούν με τη χρήση βίντεο assistant referee. Προφανώς η κατάσταση είναι προβληματική, αλλά και ο κόσμος δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Θα πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε αυτούς που τον οδηγούν σε ακρότητες. Στη διαιτησία είμαστε σε κατάσταση πιο εξομαλυμένη. Το επίπεδο διαιτησίας δεν είναι καλό, ίσως και ως αποτέλεσμα του εσφαλμένου τρόπου που λειτουργούσε χρόνια. Με ανθρώπους που δεν εκπαιδεύονταν σωστά, που φοβόντουσαν… Ελπίζω με την εγκατάσταση και χρήση του VAR να βελτιωθούν τα πράγματα. Μιλάμε για μια φάση χθες, που στο τέταρτο ριπλέι καταλαβαίνεις πως υπήρχε πέναλτι».

Για την αναφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός πως «ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα»: «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε να υπάρχουν σκιές κι έχω πει κι από το βήμα της Βουλής ότι έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε. Σε αυτό το πλαίσιο εμμένουμε. Όσοι φωνάζουν για τη διαιτησία δεν θέλουν απαραίτητα το VAR και το απαξιώνουν, είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσω στοχευμένης αρθρογραφίας. Αν υπάρχουν εγκληματικές οργανώσεις, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Για την κλήση σε απολογία του Πλατανιά για παράπονα για τη διαιτησία, ενώ άλλες ομάδες δεν έχουν κληθεί: «Αν έχει στείλει φάκελο ή καταγγελία η ΚΕΔ ή εγώ, δεν γίνεται πάντα γνωστό. Όλα ξεκινούν από το λάθος του καλοκαιριού, που τα περιστατικά αναφοράς για τη βία αντί να πάνε στην πειθαρχική επιτροπή πάνε στην επιτροπή δεοντολογίας, που θα βγάλει μια απόφαση μετά από 50 χρόνια. Είναι λάθος στα κανονιστικά έγγραφα της ΕΠΟ, που θα πρέπει να το διορθώσει. Αν το έκανε για πρώτη φορά η ΚΕΔ, καλύτερα αργά παρά ποτέ. Εφόσον δεν έχουν κληθεί κι άλλες ΠΑΕ, είναι λάθος. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία, γιατί είναι ανούσια και δεν βοηθά στην επόμενη μέρα. Ο κ. Περέιρα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο με το υλικό που υπάρχει. Υπάρχουν βαριές τιμωρίες όταν υπάρχουν λάθη, κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει. Χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη προφανώς».

Για τη δήλωσή του ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα: «Το είπα καθαρά για αγωνιστικούς λόγους. Μην κοροϊδευόμαστε, έχω δηλώσει ότι είμαι φίλος του Ολυμπιακού. Η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθεί να δημιουργήσει ότι υπάρχει θέμα Κυβέρνησης με τον Ολυμπιακό. Γίνεται μια προσπάθεια πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου. Είναι λάθος και δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά. Να θυμίσω ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν φάει πρόστιμα και τιμωρίες. Υπάρχει ισονομία προς όλους. Αν πούμε ότι υπάρχει σχέδιο κυβέρνησης κατά μιας ομάδας θα τρελαθούμε. Υπάρχει μια τεταμένη κατάσταση ανάμεσα στη δικαιοσύνη και τον κ. Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός πού μπλέκεται; Για άλλους λόγους και για άλλους σκοπούς προσπαθούν να βάλουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ειδικά στο ποδόσφαιρο χαίρομαι να λέω ότι έχουν παράπονα όλοι».

Για την τιμωρία της ΑΕΚ για μετακίνηση οπαδών στο ματς με τον Παναιτωλικό και τη μη τιμωρία του ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει σκέψη, υπάρχει επιταγή του νόμου. Είναι ο νόμος Γερουλάνου και δυστυχώς θα πρέπει να γίνει η χρήση του. Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες. Θα πρέπει να δούμε συνολικά το θέμα των μετακινήσεων. Δεν μας τιμά αυτό που συμβαίνει, είναι προβληματικό. Τα όρια μεταξύ οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης είναι πολλές φορές από λεπτά ως αστεία. Υπάρχουν ευθύνες. Αν μπουν 200 συνεννοημένοι μέσα και μετά βγάλουν τα πανό, πώς μπορεί να το ξέρει και η αστυνομία; Έχω στο μυαλό μου να γίνει μια συνάντηση με τις μεγάλες ΠΑΕ και τη λίγκα, να δούμε πώς θα πάμε ως το τέλος της σεζόν και να βάλουμε ένα πλαίσιο με μεγάλα πρόστιμα. Στη Νέα Σμύρνη και το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ υπήρχε απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης. Είναι γνωστό στις τάξεις των οπαδών ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου με αυτούς του ΠΑΟΚ δεν παίζουν ξύλο. Σε κάθε περίπτωση επιτρεπόταν η μεμονωμένη μετακίνηση. Στη Λιβαδειά δεν επιτράπηκε στην ΑΕΚ λόγω του ιστορικού εκεί πέρα. Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω «τι θα απαγορεύσω σήμερα». Υπάρχουν οι σχετικές εισηγήσεις. Έχω πάρει την πρωτοβουλία για μία ομάδα εργασίας που θα νομοθετήσει για την επόμενη μέρα. Τοποθετούμαι υπέρ των μετακινήσεων, αλλά θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Το επόμενο διάστημα θα προκαλέσω μια σύσκεψη, αλλά να πάρουν όλοι τις ευθύνες τους».

Για τον τελικό Κυπέλλου στο μπάσκετ: «Περιμένω την εισήγηση της ομοσπονδίας. Έχω την αίσθηση πως έχουν κάτι καλό στο μυαλό τους για να έχουμε μια γιορτή μετά και τις περσινές ασχήμιες. Τώρα αν θα είναι με μαθητές, αν θα είναι με τους Πελαργούς, θα το δούμε… Ενδεχόμενα θα υπάρχουν και φιλοξενούμενοι οπαδών των δύο ομάδων, οι κάτοχοι των καλών εισιτηρίων διαρκείας. Φαίνεται πως φέτος τα πράγματα πάνε καλύτερα. Έχει οριστεί η έδρα εδώ και καιρό, έχουν παρθεί όλα τα μέτρα για να πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας η έδρα του τελικού και το προσεχές διάστημα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις».

Ποδόσφαιρο

Η έκπληξη στον εορτάζοντα Βολιάκο (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
15.09.2025 01:21

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές από το διπλό του ΠΑΟΚ (vid)

Πάνος Γεωργογιάννης
15.09.2025 01:04

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες μου έβγαλαν μαχητικότητα»

Πάνος Γεωργογιάννης
15.09.2025 00:54

Πέλκας: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα»

Πάνος Γεωργογιάννης
15.09.2025 00:42

Οζντόεφ: «Κάναμε σπουδαία πράγματα»

Πάνος Γεωργογιάννης
15.09.2025 00:32

Μεϊτέ: «Η εικόνα μας είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»

Πάνος Γεωργογιάννης
15.09.2025 00:22

Μπάσκετ

Στην κορυφαία πεντάδα του Ευρωμπάσκετ ο Αντετοκούνμπο

Πάνος Γεωργογιάννης
14.09.2025 23:21

Τα συγχαρητήρια του ΠΑΟΚ στην Εθνική (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
14.09.2025 21:15

Ο χάλκινος χορός και η απονομή της Ελλάδας (videos+pics)

Γιάννης Σωτηρίου
14.09.2025 19:55

Ψυχή και πάθος: Η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο!

Όλγα Χιονίδου
14.09.2025 19:25

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τιμά τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Γιάννης Σωτηρίου
14.09.2025 19:07

Καρδιολογικές εξετάσεις για τις αθλήτριες του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
14.09.2025 17:42

Αντίπαλοι

Νίκη της ΑΕΚ με «φωνές» από τον Λεβαδειακό (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
14.09.2025 22:38

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Νίκη με ανατροπή για Λιλ

Πάνος Γεωργογιάννης
14.09.2025 22:05

Οι 11 του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναγιώτης Κυρικλίδης
14.09.2025 20:44

Βροχή αντικειμένων και αποδοκιμασίες στον Παναθηναϊκό

Γιάννης Σωτηρίου
14.09.2025 20:15

«Σφαλιάρα» της Κηφισιάς στον Παναθηναϊκό (videos)

Γιάννης Σωτηρίου
14.09.2025 20:16

Επιστροφή με διπλό για την Γιουνγκ Μπόις

Γιάννης Σωτηρίου
14.09.2025 19:43
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Η έκπληξη στον εορτάζοντα Βολιάκο (video)
15.09.2025 01:21
Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές από το διπλό του ΠΑΟΚ (vid)
15.09.2025 01:04
Λουτσέσκου: «Οι παίκτες μου έβγαλαν μαχητικότητα»
15.09.2025 00:54
Πέλκας: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα»
15.09.2025 00:42
Οζντόεφ: «Κάναμε σπουδαία πράγματα»
15.09.2025 00:32

Blogger

ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Τα έκανε όλα σωστά εκτός από ένα

Θόδωρος Χαστάς
15.09.2025 00:14
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Όταν η ΕΠΟ δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις…

Κώστας Βασιλόπουλος
06.09.2025 08:41
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Με αυτό το… πλευρό να κοιμάται

Θόδωρος Χαστάς
01.09.2025 01:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ηρεμία του!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.09.2025 22:00
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ιβάν, για σένα!

Κώστας Βασιλόπουλος
29.08.2025 20:55
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ήταν στο χέρι του, απλά χρησιμοποίησε όλα… τα δάχτυλα

Θόδωρος Χαστάς
28.08.2025 23:38

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?