Ο Γκαγκάτσης στο Υπουργείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Αθήνα η σύσκεψη για τις μετακινήσεις οπαδών.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσωπεί ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ παρόντες στη συνάντηση είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης (ο οποίος συγκάλεσε τη σύσκεψη) και ο Γενικός Γραμματέας, Ιούλιος Συναδινός.

Από τις άλλες ομάδες που κλήθηκαν στη συνάντηση, τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, οι αντιπρόεδροι, Βαγγέλης Μπαταγιάννης και Μιχάλης Κουντούρης, τον Παναθηναϊκό ο διευθύνων σύμβουλος Στράτος Σιωπήλης και ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, την ΑΕΚ ο αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσσάνδρου, τον Ατρόμητο ο πρόεδρος Βασίλης Μπέτσης και η διευθύνουσα σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου και τον Πανιώνιο ο πρόεδρος Χρήστος Δάρρας.

Τη Super League εκπροσωπεί ο Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης και την ΕΠΟ ο νομικός σύμβουλος Αλέκος Χολέμπας.

Η σύσκεψη ξεκίνησε περίπου στις 11:15 και βρίσκεται σε εξέλιξη, με βασικό θέμα τις μεμονωμένες μετακινήσεις των οπαδών και πως θα πορευθούν ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει το SDNA, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα προτείνει τις ΠΑΕ, την ΕΠΟ και τη Super League να επιτρέπονται οι μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών (εκτός των ντέρμπι), αλλά με ευθύνη των ομάδων.

Αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα το δεχτούν οι ομάδες, που ως τώρα δεν έχουν δείξει ότι θέλουν να αναλάβουν ευθύνες για παραβατικές συμπεριφορές οπαδών μακριά από το γήπεδό τους.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!