Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για το σίριαλ Μολέδο και είναι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα προσθέσει στο ρόστερ του τον αμυντικό που χρειάζεται.

Η υπόθεση Μολέδο, δεν είχε αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι συμφώνησαν σε όλα με τον Παναθηναϊκό για την μετακίνηση του Βραζιλιάνου στην Τούμπα, ο ίδιος όμως είχε αντίθετη άποψη.

Στο τέλος… Το τονίζω γιατί αρχικά συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ. Όταν προέκυψε η… ερυθρόλευκη σφήνα ενίσχυσης των βραζιλιάνων, το σκηνικό άλλαξε.

Ο Μολέδο που μιλούσε με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για την μέρα που θα ταξίδευε στην Θεσσαλονίκη, άλλαξε αιφνιδίως στάση και τελικά ενημέρωσε ότι, επιλέγει την ενισχυμένη προσφορά της Ιντερνασιονάλ. Πως κατάφεραν οι βραζιλιάνοι να του προσφέρουν μυθικό συμβόλαιο, δεν το ξέρω. Η΄ μάλλον το ξέρω αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Ξέρει καλύτερα αυτός που θα πληρώσει.

Στόχος του Αλαφούζου και των ερυθρόλευκων συμμάχων του, ήταν να μην βρεθεί ο Μολέδο στην Τούμπα. Με οποιοδήποτε κόστος. Πέτυχαν τον στόχο τους. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα, μόνο αν ξόδευε ένα καράβι ευρώ. Ο Σαββίδης δεν έχει καράβια, οπότε πάμε παρακάτω.

Κατά την προσωπική μου άποψη, ο Μολέδο ήταν αυτό που ταίριαζε στον ΠΑΟΚ, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έτοιμος αγωνιστικά, γνώστης της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα ένας παίκτης αξίας. Δεν είναι όμως ο τελευταίος αμυντικός στον κόσμο. Ούτε τόσο μεγάλη κλάση για να ξοδέψει ο ΠΑΟΚ ένα υπέρογκο ποσό, προκειμένου να τον αποκτήσει. Σε όσους λοιπόν γελούν ικανοποιημένοι από το… κατόρθωμα τους (κι ας το πλήρωσαν ακριβά), ένα έχω να πω… «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» όπως λέει και ο θυμόσοφος ελληνικός λαός.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!