Ο ΠΑΟΚ πάει Κοζάνη!

Όπως σας είχε ενημερώσει το INPAOK στις 15 Ιανουαρίου (δείτε εδώ) το FINAL-4 του Κυπέλλου του γυναικείου χάντμπολ θα διεξαχθεί στη Λευκόβρυση Κοζάνης.

Πλέον ήρθε και η επιβεβαίωση αυτού του ρεπορτάζ, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως στο FINAL-4 συμμετέχει και η ομάδα του Δικεφάλου

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με ενημέρωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ο.Χ.Ε. την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, η οποία απευθύνεται στα Σωματεία που συμμετέχουν στο FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ REDLED, το F4 θα διεξαχθεί στη Λευκόβρυση Κοζάνης σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κοζάνης και την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Λόγω αντικειμενικών-πρακτικών δυσκολιών που υπάρχουν και αφορούν στο Δήμο, οι αγώνες θα τελεστούν Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 (2 ημιτελικοί) και Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 (τελικός), αντί 17-18 Φεβρουαρίου 2018, όπως αρχικά είχαν οριστεί, βάσει της ειδικής προκήρυξης Κυπέλλου Γυναικών.

Ως εκ τούτου, η 12η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγ. Γυναικών θα διεξαχθεί 17-18 Φεβρουαρίου 2018 και όχι όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί στις 24-25 Φεβρουαρίου 2018″.

Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τις ώρες αγώνων του FINAL 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, κατόπιν συννενόησης με την ΕΡΤ καταλήγει η ενημέρωση της ΟΧΕ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!