«Ντου» στο σπίτι του Λάσκαρη (video)

Μέλη του Aris Athens Club επισκέφθηκαν το σπίτι του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκου Λάσκαρη στην Αθήνα, ώστε να μιλήσουν, όμως ο ίδιος τους απέφυγε. Πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν συνθήματα εναντίον του.

Τα μέλη του Aris Athens Club επισκέφθηκαν πριν από λίγο την οικία του Νίκου Λάσκαρη, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τα τεκταινόμενα της ΚΑΕ, ελέω της οικονομικής αδυναμίας του να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι οπαδοί του Αρη, απαίτησαν από τον ίδιο να κατέβει για να μιλήσουν μαζί του, όμως αυτός τους απέφυγε.

To όλο σκηνικό υπάρχει και σε video το οποίο κοινοποιήθηκε στη σελίδα του Aris Athens Club στο διαδίκτυο εκεί όπου οι οπαδοί του Αρη, αναφέρουν:

«Δράσεων Συνέχεια… και δεν κατέβηκες ποτέ. Μετά τη χθεσινή δράση του Aris Athens Club σειρά είχε το σπίτι του μεγαλομετόχου ο οποίος ενώ ήταν εκεί μας αγνόησε και δεν κατέβηκε να μιλήσουμε. Περιμένουμε να πράξει το αυτονόητο».

Στη συνέχεια, κατά την αποχώρησή τους, πέταξαν φέιγ βολάν, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Νίκος Λάσκαρης.

Να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο είχε γίνει και χθες, όταν οπαδοί του Αρη, είχαν επισκεφθεί το σπίτι του πρώην (πλέον) αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Παπακυριακή, που επίσης κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα.

Δείτε εδώ το σχετικό video…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!