Ισχυρό «χαστούκι» στον Άρη

Τα διαδοχικά «χτυπήματα» στην ομάδα μπάσκετ του Άρη συνεχίζονται και μάλιστα γίνονται ολοένα και βαρύτερα. Λίγο μετά την πληροφορία περί επιδίκασης ποσού 130 χιλιάδων δολαρίων στον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, επιβεβαιώνεται και η πληροφορία για απαγόρευση διεθνών μεταγραφών από τη FIBA για την οφειλή στον Βασίλη Καββαδά!

Ο ίδιος ο αθλητής επιβεβαιώνει την πληροφορία, αφού πήρε στα χέρια του την απόφαση για το ΒΑΝ (σ.σ. απαγόρευση) για την μη εκπλήρωση της απόφασης που είχε λάβει το αρμόδιο οικονομικό δικαστήριο για τις οφειλές προς το πρόσωπο του.

Η ΚΑΕ Άρης δεν τήρησε την προθεσμία που είχε ως τις 5 Ιανουαρίου, καθώς το χρέος δεν διευθετήθηκε (70 χιλ. ευρώ) και η Παγκόσμια Ομοσπονδία προχώρησε σε απαγόρευση μεταγραφών για τον Άρη, ο οποίος πλέον μπορεί να πάρει μόνο παίκτες που το letter of clearence τους βρίσκεται στην Ελλάδα. Κατ’ επέκταση σημαίνει πως δεν πρέπει να χαθεί πλέον κανένας παίκτης, αφού δεν μπορεί να πάρει άλλον παίκτη πλέον αν δεν πληρώσει χρέη (π.χ. περίπτωση Μπελ, που αν φύγει, δεν θα μπορέσει να αντικατασταθεί). Οι εξελίξεις έρχονται ως θύελλα τη στιγμή που αναμένεται το ραντεβού Λάσκαρη-Αρβανίτη.

πηγή: sdna.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!