Έχουν στο μυαλό τους τον ΠΑΟΚ

Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το πρόβλημα του Πέλκα, η αποχώρηση του Τσίμιροτ, το «ηλεκτροσόκ» στο εσωτερικό της ομάδας με την αντικατάσταση της τεχνικής ηγεσίας, συνθέτουν δύσκολο σκηνικό για τον Δικέφαλο στην Κυριακάτικη εξόρμηση του.

Πονηρό, με όλη της σημασίας της λέξης, παιχνίδι. Απ΄ αυτά που δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Στο υπέρμετρο πάθος που πιθανότατα θα επιδείξουν οι αντίπαλοι αναφέρομαι καθώς επίσης και στις διαθέσεις του διαιτητή και των βοηθών αναφορικά με το 50 – 50 που ζητά ο Δικέφαλος σε κάθε του παιχνίδι.

Όσο το πρωτάθλημα προχωρά και ο ΠΑΟΚ φαντάζει ικανός να επιστρέψει στην κορυφή μετά από 33 χρόνια, τόσο πιο υποψιασμένος οφείλει να είναι για όσα πιθανότατα θα αντιμετωπίσει. Στην ερώτηση… γιατί να επιδείξουν υπέρμετρο πάθος οι αντίπαλοι, δεν έχω απάντηση. Πείτε το διαίσθηση… Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.

Ήταν εύκολα άλλα παιχνίδια του ΠΑΟΚ; Όχι. Το συγκεκριμένο έχει ιδιαιτερότητες τις οποίες προσπάθησα να περιγράψω όσο πιο αναλυτικά μπορώ. Σε κάθε περίπτωση, αν ο ΠΑΟΚ παίξει σαν ΠΑΟΚ, θα καταφέρει να φύγει από το Αγρίνιο με το επιθυμητό αποτέλεσμα, προς απογοήτευση των ερυθρόλευκων που συζητούν περισσότερο για το παιχνίδι του Δικεφάλου στο Αγρίνιο και όχι για τη δική τους έξοδο στην Τρίπολη.

Στην ερώτηση… γιατί συζητούν περισσότερο τον αγώνα του Δικεφάλου και όχι το δικό τους παιχνίδι με τον Αστέρα, επίσης δεν έχω απάντηση. Γενικά μάλλον είμαι … αδιάβαστος σήμερα. Θα διαβάσω περισσότερο τα μαθήματα μου τις επόμενες ημέρες. Θεωρώ όμως ότι στον ΠΑΟΚ έχουν… διαβάσει αρκετά και είναι έτοιμοι για το… διαγώνισμα του Αγρινίου.

Ένα θέμα που πρέπει κάποια στιγμή να απασχολήσει σοβαρά τους επαΐοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι η συμπεριφορά και η δραστηριότητα των μάνατζερ. Των εκπροσώπων ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν οι επαγγελματίες που λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο για την διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών τους, υπάρχουν και οι… άλλοι.

Οι λεγόμενοι νταλαβερτζήδες. Αυτοί δηλαδή που ψάχνουν την λεγόμενη λαμογιά. Πως την ψάχνουν; Πουλώντας εκδούλευση για πολλά θέματα. Ούτε και σ΄ αυτό το θέμα είναι πολύ διαβασμένος… Κινδυνεύω να μείνω μεταξεταστέος, το ξέρω. Θα το ρισκάρω και ίσως ο καθηγητής δείξει επιείκεια και μου βάλει καλό βαθμό. Μην τρέχω Σεπτέμβριο να δίνω εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!