Ο ΠΑΟΚ και η κάψα του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για τον ΠΑΟΚ που δεν πρέπει να γίνει… αυτόχειρας, αλλά και τον Ολυμπιακό που ασχολήθηκε περισσότερο με το ματς του Δικεφάλου στο Αγρίνιο.

Συζητώντας πριν από δυο μέρες με φίλο και συνάδελφο που εδρεύει στην Αθήνα, έκανα μια ευχάριστη και μια θλιβερή διαπίστωση. Τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην ΑΕΚ, υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ πολύ περισσότερο απ΄ όσο τον υπολογίζει η ασπρόμαυρη οικογένεια. Θεωρούν ότι σε αγωνιστικό επίπεδο ο Δικέφαλος, είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τους δυο συνδιεκδικητές του τίτλου.

Αυτό φάνηκε και την προηγούμενη Κυριακή. Οι ερυθρόλευκοι ασχολήθηκαν περισσότερο με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και λιγότερο με το δικό τους παιχνίδι στην Τρίπολη με τα γνωστά αποτελέσματα. Ανατροπή στον βαθμολογικό πίνακα της Super League και μαύρες πλερέζες στον Πειραιά.

Συνεχίζω. Ξεπερνώ εύκολα την ευχάριστη διαπίστωση μιας και η θλιβερή, με άγγιξε περισσότερο. Θεωρούν λοιπόν ότι, ο ΠΑΟΚ λόγω της εσωστρέφειας που διακρίνει τον οργανισμό, είναι πολύ πιθανό να «αυτοκτονήσει» και να χάσει τον φετινό τίτλο. Εκεί ποντάρουν οι δυο αντίπαλοι του.

Ξέρουν καλά πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία της ασπρόμαυρης οικογένειας. Έχουν μελετήσει καλά τον ΠΑΟΚ (είχαν αυτή την πολυτέλεια ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό από τη θέση ισχύος που τους προσέφερε το παρασκήνιο) και γνωρίζουν ότι, ο ενθουσιασμός εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε απογοήτευση, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!