Τέλος τα εισιτήρια για τα Γιάννινα!

Τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που δόθηκαν στον Δικέφαλο για το ματς της Κυριακής (4/2) που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων».

Αρχικά ο ΠΑΣ ανακοίνωσε: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να ενημερώσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι τα εισιτήρια για την θύρα των φιλοξενουμένων έχουν εξαντληθεί και για την αποφυγή ταλαιπωρίας προτείνει να μην ξεκινήσει κάποιος να παρακολουθήσει τον αγώνα εάν δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αγώνα».

Εν συνεχεία ανακοίνωση έβγαλε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για τη θύρα που έχει παραχωρηθεί για μεμονωμένους εκδρομείς στον αγώνα της Κυριακής στα Γιάννενα.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν αν δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, για την αποφυγή οποιασδήποτε πιθανής τιμωρίας, που μπορεί να στοιχίσει στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την καλή συνεργασία ώστε να φιλοξενηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!