Το κοπλιμέντο Μαρινάκη σε Ιβάν!

Στον Ολυμπιακό επέλεξαν ως μεγάλο τους αντίπαλο τον Ιβάν Σαββίδη. Αντιλαμβάνονται ότι το μέγεθος ΠΑΟΚ ολοένα και μεγαλώνει και αναζητούν απεγνωσμένα συμμάχους!

Ούτε η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού και μάλιστα με ανατροπή στον Πειραιά, ούτε και η εντυπωσιακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ που είχε ως αποτέλεσμα την άνετη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αποτελούν κατά την προσωπική μου εκτίμηση, τα σημαντικά γεγονότα της 20ης αγωνιστικής.

Εκτιμώ ότι, το γεγονός του Σαββατοκύριακου, ήταν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος του αγώνα στο Καραισκάκης. Ομολογώ πως ξαφνιάστηκα και εντυπωσιάστηκα. Έχω επιστρέψει από τα Γιάννινα, έχω δει το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι, έχω τελειώσει τις υποχρεώσεις μου για την έκδοση της FORZA Plus και παρακολουθώ αθλητικές εκπομπές στην τηλεόραση.

Αιφνιδιαστικά γίνεται σύνδεση με τον Πειραιά για να τοποθετηθεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ακούγοντας τον, συλλαμβάνω τον εαυτό μου σε σύγχυση. Ο Ολυμπιακός έχασε από την ΑΕΚ και ο μεγαλομέτοχος του εκφράζει παράπονα για την διαιτησία. Τον ακούω με γουρλωμένα μάτια να αναφέρεται στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Σάστισα. Τι σχέση έχουν ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ αναρωτήθηκα;

Ποια η ευθύνη του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, για το αγωνιστικό χάλι του Ολυμπιακού; Μέχρι που σκέφτηκα ότι, ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν στο Καραισκάκης με τον Ολυμπιακό και εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι αγωνιζόταν με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Λίγο αργότερα ανέτρεξα στο INPAOK και το SDNA για να δω το βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το είδα και δεύτερη φορά το βίντεο. Έβαλα τις σκέψεις μου σε τάξη και έκανα τρεις διαπιστώσεις.

Αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ψάχνει άλλοθι για την προδιαγραφόμενη αποτυχία της φετινής περιόδου. Πρέπει με κάποιο τρόπο να στρέψει προς άλλες κατευθύνσεις τα βέλη των οπαδών της ομάδας του για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου…

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!