ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στο Λονδίνο! (video)

Το δικό τους «ασπρόμαυρο» πάρτι έστησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, στην κοπή πίτας του τοπικού συνδέσμου φίλων του Δικεφάλου, ενώ παράλληλα έγινε και η προβολή της ταινίας 90 χρόνια ΠΑΟΚ, Νοσταλγώντας το μέλλον».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην σελίδα τους στο facebook:

Ως PAOK CLUB LONDON θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο του «Δικεφάλου» που παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Σαββάτου στο χώρο του Whirled Cinema οπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου και η προβολή της ταινίας «90 χρόνια ΠΑΟΚ, Νοσταλγώντας το μέλλον» του αείμνηστου ΠΑΟΚτση Νίκου Τριανταφυλλίδη.

Η οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει από το 2016 γίνεται μέρα με την ημέρα πιο μεγάλη, πιο δυνατή και έτοιμη να υποδεχθεί τον κάθε ΠΑΟΚτση που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μακριά από έριδες, μακριά από διαμάχες και με μοναδικό γνώμονα την εξάπλωση της ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΙΔΕΑΣ σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους σπόνσορες της εκδήλωσης (My Next Job, Babel Translations, Yamas Greek Cusine, Εscape Sports-Bar) για την στηριξή τους, όσο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα υπέροχα δώρα που μας απέστειλε. Είμαστε σίγουροι ότι το 2018 είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ όλα αυτά που μας αξίζουν….


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!