«Πρόβλημα με Βάλκιερς-Τακουρίδη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ανέφερε πως υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών με τους Ματίας Βάλκιερς και Γιάννη Τακουρίδη, ενώ θα προσπαθήσει ο ίδιος να αλλάξει την νοοτροπία των παικτών του για να ανεβεί το αγωνιστικό επίπεδο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Σπαταλήσαμε το πρώτο σετ και μετά το 16-15 του τέταρτου σετ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Σίγουρα ο Ολυμπιακός υπερέχει αυτή τη στιγμή από εμάς σε ορισμένα σημεία, αλλά δε νομίζω πως έχουμε τεράστιες διαφορές πλέον. Δεν μπορούμε να φτάσουμε στο 50-50 έτσι όπως είναι οι ομάδες, αλλά εάν φέρουμε τη διαφορά μας στο 45-55 τότε θα έχουμε ελπίδες να πετύχουμε τους στόχους μας.

Άλλωστε η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο εκ των πραγμάτων δεν ήταν μέσα στους στόχους από τότε που ανέλαβα, αλλά έχει γίνει μεγάλη βελτίωση στην ομάδα και αυτό φαίνεται. Όμως, εκεί που θέλω να δουλέψω περισσότερο είναι στη νοοτροπία των παικτών που θα μας ανεβάσει επίπεδο. Να ξέρετε πως εάν παίξει μία ομάδα καλά για μιάμιση ώρα έχει πολλές πιθανότητες να νικήσει. Εάν παίξει καλά για δύο ώρες έχει περισσότερες πιθανότητες. Εάν παίξει όπως εμείς σήμερα δεν έχει πιθανότητες. Αυτό είναι μία φιλοσοφία που πρέπει να περάσει στους παίκτες.

Έχουμε πρόβλημα με τραυματισμούς των Βάλκιερς και Τακουρίδη. Έρχονται τα ματς με Χάλκμπανκ και Ηρακλή Χαλκίδας που είναι Τρίτη και Παρασκευή και πρέπει να ανασυγκροτηθούμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!