Ίδιος καημός για Βαγγέλη και Αλέξη

Εντυπωσιακή η αλλαγή σκυτάλης Μαρινάκη – Κούγια στον αγώνα… δρόμου, εναντίον του ΠΑΟΚ. Διαφορετικοί οι στόχοι της Λάρισας και του Ολυμπιακού, ίδιος όμως ο καημός των ιδιοκτητών τους.

Η πορεία πρωταθλητισμού των «ασπρόμαυρων», λογικά προκαλεί αναστάτωση στον Μαρινάκη. Το γιατί προκαλεί αναστάτωση και στον Κούγια, είναι κάτι που πρέπει ο ίδιος να το εξηγήσει.

Ξεκινώ με επισημάνσεις για να προχωρήσω στην ουσία. Ο Δικέφαλος έχει αγώνα την Δευτέρα. Υποδέχεται την Λάρισα στην Τούμπα. Την Λάρισα, όχι τον Κούγια. Θεωρώ ότι επιτακτική ανάγκη να… διευκρινιστεί. Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας έκανε ότι μπορούσε για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα της Τούμπας.

Παλιά καραβάνα στο ποδόσφαιρο ο Αλέξης (το ιστορικό του γνωστό), με την εκτός επιτρεπτών ορίων ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή, επιχείρησε να πυροδοτήσει το κλίμα για ευνόητους λόγους. Το ευχάριστο είναι ότι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν… τσίμπησε.

Ένα ακόμα δείγμα της σοβαρότητας που διακρίνει τον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΟΚ αλλά και όσων κινούνται γύρω απ΄ αυτόν. Ο Κούγιας μπορεί να κάνει και να λέει ότι θέλει. Αντίπαλος του Δικεφάλου την Δευτέρα θα είναι η ομάδα της Λάρισας. Από τους παίκτες και τον προπονητή των Θεσσαλών θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το τρίποντο.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!