«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, μίλησε για τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος είναι φαβορί. Ακόμη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ανταλλαγής εισιτηρίων, αλλά και την οικονομική κατάσταση της ομάδας του.

«Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δείχνει φέτος και βαθμολογικά ότι είναι η πρώτη ομάδα της Ελλάδος. Εμείς είμαστε πέμπτοι. Άρα ο βαθμολογικός πίνακας μας δείχνει ποιος είναι το φαβορί. Ξέρετε πολύ καλά ότι όταν είναι διπλά τα παιχνίδια συνήθως κερδίζει το φαβορί», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ. Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ. Θεωρούμε ότι πραγματικά είναι το φαβορί. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να κοντράρουμε το φαβορί. Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα κυρίως λόγω κυπέλλου. Οι τίτλοι μας είναι από το κύπελλο. Θα υπερασπιστούμε τον τίτλο της ιστορίας μας».

Ακόμη ο πρόεδρος του Πανιωνίου είπε: «Για τον ΠΑΟΚ προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Αντίστοιχα για τον Πανιώνιο ο στόχος είναι η πεντάδα και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι θέσεις της Ευρώπης. Όσο ο ΠΑΟΚ θα έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα, έτσι και ο Πανιώνιος θα έχει το μυαλό του στον ευρωπαϊκό στόχο».

Για το αν θα δοθούν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη: «Λογικά ναι. Εκτός αν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των ομάδων ή εκτός αν υπάρχει άνωθεν εντολή. Ο ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο σ’ αυτόν τον τομέα ειδικά είναι αδελφά σωματεία. Για να το ξεκαθαρίσω σε ότι αφορά τον τομέα της μετακίνησης των φιλάθλων οι δύο ομάδες είναι αδελφά σωματεία. Ούτε εμείς έχουμε αρνηθεί ούτε ο ΠΑΟΚ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!