Πήρε ταλέντο ο ΠΑΟΚ

Σε ακόμα μια ενίσχυση με μέλλον προχώρησαν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, με τον Μάριο Πρέλια να ντύνεται στα «ασπρόμαυρα» παρά το ενδιαφέρον από ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Πρελιάς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου (ΠΑΧ) καθώς κατάγεται από την Χίο, όμως σύντομα θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στην ομάδα του Δικεφάλου.

Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων», προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την Κ14 του Δικεφάλου. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ο μικρός εντάχθηκε οριστικά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ο Μάριος Πρέλιας είναι βασικός στην Μεικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Χίου και είχε θετική παρουσία στα παιχνίδια που έγιναν για την προεπιλογή Εθνικών Ομάδων, που διεξάχθηκαν στην Χίο τον Ιανουάριο.

Για τον 14χρονο πλέον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ είχαν ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ , ο Ατρόμητος αλλά και ο Παναθηναϊκός, όμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου κινήθηκαν πιο γρήγορα εντάσσοντας ακόμα ένα ταλέντο στα τμήματα υποδομής των «ασπρόμαυρων».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!