Το πάθος και η σιωπή Σαββίδη

Με το δικό του τρόπο ζει το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα στην Θεσσαλονίκη, παρακολουθώντας στενά την πορεία του ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, μετά τα Χριστούγεννα, περνά τον περισσότερο καιρό στην Θεσσαλονίκη σε μια προσπάθεια να τον αισθάνεται δίπλα του ο οργανισμός του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα να παρακολουθεί τις κινήσεις των αντιπάλων του Δικεφάλου.

Ο Σαββίδης αναχώρησε για το Ροστόφ μετά τον αγώνα με την Λάρισα, θα επιστρέψει όμως πριν το παιχνίδι με την Λαμία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αντιλαμβάνεται ότι ο δρόμος του Δικεφάλου προς τον τίτλο δεν θα είναι εύκολος με τους αντιπάλους να περιμένουν στη γωνία για να δημιουργήσουν κάθε είδους πρόβλημα στην ομάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει αποφασίσει να περνά τον χρόνο του περισσότερο στην Θεσσαλονίκη παρά στην έδρα των επιχειρήσεων του στο Ροστόφ. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αυξημένες, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική χρονιά όπως η φετινή.

Ο Σαββίδης κρατά χαμηλούς τόνους. Παρακολουθεί τα πάντα και βρίσκεται στο πλευρό των στενών του συνεργατών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για ότι χρειαστεί.

Την ίδια απόφαση έχουν πάει και οι γιοί του, Νίκος και Γιώργος. Η κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, αποτελεί προτεραιότητα για την οικογένεια Σαββίδη που δεν σκοπεύει να φύγει από την πόλη πριν στεφθεί ο Δικέφαλος πρωταθλητής.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής αποφεύγοντας δημόσιες τοποθετήσεις. Έχει πολλά να πει σε σχέση με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις επιθέσεις που δέχονται ο ίδιος και ο Δικέφαλος αλλά, προτιμά να τοποθετηθεί όταν όλα θα έχουν τελειώσει.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η μέρα που θα αποφασίσει να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί στην διάρκεια της φετινής περιόδου.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!