Η δυσαρέσκεια του ΠΑΟΚ

Η απόφαση της Λαμίας να μην εκδώσει εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ώστε στο γήπεδο να βρεθούν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας, μετά και την απαγόρευση μετακίνησης, οργανωμένων ή μεμονωμένων, οπαδών του Δικέφαλου από τη ΓΓΑ, θα κρατήσει μακριά από τον Δικέφαλο τον κόσμο του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε και ανακοίνωση (δείτε εδώ) καλώντας τον κόσμο να σεβαστεί τις αποφάσεις που έλαβαν άλλοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η ομάδα δεν πρέπει να ρισκάρει το παραμικρό στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Άλλωστε οι πληροφορίες για προβοκάτσια σε βάρος του Δικέφαλου ήταν πολύ έντονες και ενίσχυσαν τις αποφάσεις της αστυνομίας και τους Κράτους να απαγορεύσουν τη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λαμία.

Βέβαια στον Δικέφαλο υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και δυσφορία για το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί. Κανείς δεν ξεχνά ότι και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έπαιξαν με τη Λαμία εκτός έδρας μέσα στο Περιστέρι (γίνονταν τότε ακόμη έργα στο στάδιο της πόλης της Φθιώτιδας) και μάλιστα με την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών κανονικά.

Υπάρχει μια δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε και έχει ευθύνες και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας.

Εξ αρχής αυτός ήταν ο πιο κινδυνολόγος, ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση με τους ανταγωνιστές του Δικέφαλου, η ομάδα του έπαιξε σε άλλο γήπεδο και πήγαν κανονικά φιλοξενούμενοι οπαδοί.

Όπως έχουν διαμορφωθεί πλέον τα πράγματα ο επίσημος ΠΑΟΚ καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην πάει κανείς οπαδός του στη Λαμία για να αποφευχθούν μπλεξίματα σε προβοκάτσιες και εντάσεις.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!