Δεν θα μαυρίσουν την ψυχή μας!

Έχω προειδοποιήσει ότι, ο επικοινωνιακός πόλεμος σε βάρος του ΠΑΟΚ, θα είναι… τοξικός. Θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε τερατουργήματα. Όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος και ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα αυξάνοντας τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου, θα γίνουμε μάρτυρες φοβερών καταστάσεων.

ίναι πρωτόγνωρο το εχθρικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος του ΠΑΟΚ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο, έχει προκαλέσει πανικό στους αντιπάλους του. Η γιγάντωση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και η μεταφορά της ποδοσφαιρικής πρωτεύουσας, από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, έχει αναστατώσει το ποδοσφαιρικό κύκλωμα.

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, τους χάλασε την συνταγή. Τα δεδομένα στο ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη αλλάζουν. Στην ιδέα και μόνο… σεληνιάζονται. Ένας καλά πληρωμένος στρατός από ανθρώπους των media και όχι μόνο, έχει αναλάβει εργολαβικά να στήσει ανάχωμα στο δρόμο του ΠΑΟΚ προς την κορυφή.

Τεράστια ποσά έχουν επενδυθεί στον αγώνα κατά του ΠΑΟΚ. Προσέξτε. Το θέμα τους δεν είναι ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι να ΜΗΝ το κατακτήσει ο ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο στόχος της τεράστιας επένδυσης που έχει γίνει. Διαπιστώνοντας ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να «χτυπήσουν» τον Δικέφαλο αγωνιστικά ή παρασκηνιακά, εστιάζουν στον αποπροσανατολισμό της ασπρόμαυρης κοινής γνώμης και ποντάρουν στην εσωστρέφεια που μπορεί να προκαλέσει μια ενδεχόμενη αποτυχία.

Οι πιέσεις που ασκήθηκαν για να ασκήσει δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας (ανεξάρτητα αν πέσει στο κενό), η προσπάθεια να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ ως ευνοημένος από την διαιτησία, τα εκατοντάδες ανυπόστατα άρθρα λάσπης σε βάρος του Δικεφάλου και των στελεχών του, δεν είναι προϊόν αδέκαστης δημοσιογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!