«Προστατεύουμε την Τούμπα»

Ανακοίνωση ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, καλώντας τους οπαδούς του Δικεφάλου να προστατεύσουν και να περιφρουρήσουν την Τούμπα, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος τιμωρίας των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Την Κυριακή υποδεχόμαστε την ομάδα που τόσα χρόνια αντιπροσωπεύει ότι πιο βρωμερό και μισητό έχουμε αντιμετωπίσει απο το 1926 μέχρι σήμερα.

Περιμένουμε από την Ομάδα να σταθεί στο ύψος της και να τους θυμίσει την επί 21 ετών αγαπημένη τους συνήθεια. Το πρωτάθλημα όμως δεν τελειώνει την Κυριακή. Στον αγώνα με το χανούμι πρέπει να είμαστε όλοι παρών και θα είμαστε.

Καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ να προστατεύσει την ομάδα και να περιφρουρήσει το γήπεδο. Η Ομάδα δεν πρεπει να τιμωρηθεί και οποιοσδήποτε προσπαθήσει να προκαλέσει την τιμωρία της θα αντιμετωπιστεί σαν προβοκάτορας και θα δεχτεί τις συνέπειες.

ΥΓ1. Το άναμα των πυρσών αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

ΥΓ2. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το νόμο που απαγορεύει τις μετακινήσεις και το άναμα των πυρσών. Ακόμα περιμένουμε την επίσημη θέση και τις επίσημες ενέργειες της ΠΑΕ για την κατάργηση των συγκεκριμένων αποφάσεων.

ΥΓ3. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του double αλλα αυτό δεν πρόκειται να μας κάνει να αλλάξουμε ή να υποχωρήσουμε στα οπαδικά μας πιστεύω και αξίες.

ΥΓ4. Ευχόμαστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην ξαναβγάλει ανακοίνωση που να αποτρέπει τον κόσμο να ακολουθήσει την ομάδα. Επόμενη στάση Τρίπολη».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!