Πέτεγουεϊ και ίσως ένας ακόμα…

Έντονο το στοιχείο του ΠΑΟΚ στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Watt Volt στον Εύοσμο.

Η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την εταιρία, ονομάζεται PAOK Energy και εγκαινιάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του «PAOK ENERGY» σε μία ξεχωριστή βραδιά προκειμένου να γιορτάσουν την νέα εμπορική συμφωνία μεταξύ του Δικεφάλου και της WATT+VOLT.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, οι «ασπρόμαυροι» μετέβησαν στην Δυτική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Εύοσμο, όπου στεγάζεται το πρώτου καταστήματος «PAOK Energy».

Πρόκειται για μία νέα συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την εταιρία WATT+VOLT το οποίο προσφέρει φυσικά και ειδικά προνόμια στους φιλάθλους του Δικεφάλου.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παρουσία και του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, ξεναγήθηκαν και φωτογραφήθηκαν στο νέο κατάστημα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τεράν Πέτεγουεϊ (δείτε εδώ), τις προοπτικές για νέα προσθήκη αλλά και τον τραυματισμό του Αντώνη Κόνιαρη…

Για τον Τεράν Πέτεγουεϊ: 

«Είναι ένα παιδί με ταλέντο και προσωπικότητα. Είναι ένας παίκτης που ήταν στα ραντάρ μας από παλιά. Θα βοηθήσει και θα δώσει ώθηση. Περιμένουμε να έρθει, να προπονηθεί και να μας βοηθήσει για την δύσκολη συνέχεια. Είναι ένα παιδί με ταλέντο και ενθουσιασμό».

Για το αν θα προχωρήσουν και σε άλλη μεταγραφή:

«Έχουμε άλλη μία θέση ανοιχτή. Κοιτάμε την αγορά και ότι μπορεί να μας βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτο».

Για το αν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένα:

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για εμάς. Εμείς θέλουμε να βελτιώνουμε την εικόνα μας, να προσθέτουμε μικρά πράγματα και λεπτομέρειες που θα μας φανούν χρήσιμες στην συνέχεια. Δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη ανάγκη σε καμιά θέση».

Για το τι να περιμένουμε από το νέο μεταγραφικό απόκτημα: «Είναι ένας παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Μπορεί να παίξει ένας εναντίον ενός, μπορεί να σουτάρει από μακριά και θέλουμε να μας φέρει παραπάνω ενέργεια, προσωπικότητα και δίψα για διάκριση».

Για το αν επηρεάζει η διακοπή την ομάδα: 

«Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα είμαστε όλοι μαζί να κάνουμε κάποιες καλές προπονήσεις γιατί έχουμε ένα επίπονο και δύσκολο πρόγραμμα τον επόμενο μήνα. Θεωρώ ότι θα μας κάνει καλό η διακοπή αυτή σε γενικές γραμμές, αρκεί να μπορέσουμε να προπονηθούμε όλοι μαζί».

Για τον τραυματισμό του Αντώνη Κόνιαρη:

«Έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα, μας είπαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και πιστεύω ότι θα επιστρέψει γρήγορα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!