Εντυπωσιάζει η συλλεκτική φανέλα!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ένα εντυπωσιακό video μέσω των social media παρουσίασε τη συλλεκτική της φανέλα, η οποία αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

Όπως θα δείτε παρακάτω, πάνω στην limited edition εμφάνιση του Δικεφάλου είναι σχεδιασμένα τα μεγάλα σύμβολα της Θεσσαλονίκης, όπως το γήπεδο της Τούμπας, ο Λευκός Πύργος, τα κάστρα και ο Πύργος του ΟΤΕ.

Στο video της παρουσίασης, κυριαρχεί το γνωστό σύνθημα: Μια πόλη-Μια ομάδα!

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρει:

Θεσσαλονίκη…

Πύργος του ΟΤΕ…

Επταπύργιο…

Λευκός Πύργος…

Γήπεδο της Τούμπας…

ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ μας…

Η φανέλα μίας ομάδας είναι η «ψυχή» της.

Το στίγμα της.

Κάθε αλλαγή είναι και ένα μικρό ρίσκο. Ειδικά για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που έχει «ριζώσει» εδώ και δεκαετίες στις καρδιές μίας ολόκληρης πόλης.

Ο ΠΑΟΚ όμως δε φοβάται την αλλαγή, επιζητά την εξέλιξη. Για τέταρτη φορά παρουσιάζει μία νέα φανέλα, σχεδιασμένη για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, την ομάδα τους, αλλά και τη Θεσσαλονίκη.

Μία φανέλα που συνδυάζει τα απόλυτα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μας έχει συνηθίσει o ΠΑΟΚ. Το υλικό MPerformance για αυξημένη άνεση, διαπνοή και απορρόφηση υγρασίας, την άνεση με το τρυπητό ύφασμα στη πλάτη και κάτω από τα μανίκια, αλλά και τη τέλεια εφαρμογή μέσα από τα λάστιχα στα μανίκια και το κάτω μέρος της φανέλας.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις δε σταματούν εδώ.

Tα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της συμπρωτεύουσας «παρελαύνουν» από αυτή τη φανέλα, με ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και μινιμαλιστικό σχέδιο, για να υπενθυμίσουν σε όλους μας, ότι ο ΠΑΟΚ είναι «ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ», motto που εμφανίζεται ευδιάκριτα στην εσωτερική ραφή, αυτού του τόσο ιδιαίτερου σχεδίου.

Πρόκειται για μία αυθεντικά συλλεκτική φανέλα, την οποία κάθε ΠΑΟΚτσης πρέπει να έχει στη συλλογή του και να τη φορά μαζί με την ομάδα του σε όλες τις μεγάλες στιγμές της.

Τη συλλεκτική αυτή φανέλα μπορείτε να τη προμηθευτείτε από το store.paokfc.gr

Δείτε παρακάτω το video της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με όλες τις λεπτομέρεις και την τιμή:


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!