«Κατέθεσε μηνύσεις ο ΠΑΟΚ!»

Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρθηκε στα ψευδή και κατευθυνόμενα κείμενα που βγήκαν τις τελευταίες ημέρες στο φως της δημοσιότητας και ανέφεραν πως στελέχη των «ασπρόμαυρων» συναντήθηκαν με συγγενείς διαιτητών.

Μάλιστα, μέσω της ανάρτησης του αποκάλυψε πως ο Δικέφαλος έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά αυτών που έγραψαν αυτά τα ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Σχετικά με ανυπόστατα και ψευδή μυθεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας περί δήθεν συναντήσεις στελεχών του ΠΑΟΚ με συγγενείς διαιτητών, το λόγο έχει η δικαιοσύνη, καθώς ήδη καταθέσαμε αγωγές και μηνύσεις. Απαιτείται όμως άμεση παρέμβαση εισαγγελέα, του ΠΣΑΤ και της Ένωσης Συντακτών για όσα ανυπόστατα γράφονται κατά παραγγελία στο σάιτ των νοσταλγών και τα εξαπτέρυγά τους.

ΥΓ: Προφανώς ο εμπνευστής της διαρροής της ανυπόστατης πληροφορίας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Τουλάχιστον εξασφαλίζει ανοιχτή πρόταση για σενάριο σειράς επιστημονικής φαντασίας στο νέο πρόγραμμα του EPSILON

ΥΓ2: Οι απαντήσεις στους ελεύθερους σκοπευτές συνειδήσεων θα έρχονται καταιγιστικά.

ΥΓ3: Υπάρχει και πιο ώριμος τρόπος να τραβήξετε την προσοχή: κρατήστε τη μύτη σας μέχρι να σκάσετε!

ΥΓ4: Δεν μπορείτε να προκαλέσετε τον κόσμο μας, γιατί δεν θα τον καταλάβετε ποτέ. Μπορείτε μόνο να συνεχίσετε να γελοιοποιείστε σε σημείο οίκτου»

Σχετικά με ανυπόστατα και ψευδή μυθεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας περί δήθεν συναντήσεις στελεχών του ΠΑΟΚ με …

Posted by Κυριάκος Σ. Κυριάκος on Freitag, 23. Februar 2018


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!