«Θα υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο»

Συνεπής στις προεκλογικές του δεσμεύσεις σκοπεύει να παραμείνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, που βρέθηκε στην Πρέβεζα, τονίζοντας ότι δεν μπήκε στην Ομοσπονδία για να εξυπηρετήσει ιδιοτελή συμφέροντα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος βρέθηκε στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζα το βράδυ της Παρασκευής συνοδευόμενος από διάφορα στελέχη της ΕΠΟ, αλλά και παράγοντες Ενώσεων, πιστοποιώντας έτσι την προσήλωση στον στρατηγικό σχεδιασμό της νέας εποχής.

Όπως αποκαλύπτει το atpreveza, το λόγο αρχικά πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας—Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας, κάνοντας έκκληση στον Πολιτεία να συνδράμει οικονομικά ώστε να βοηθήσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Γραμμένα για τη λειτουργία σχολής προπονητών UEFA C στην Πρέβεζα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συναδέλφους που ήρθαν από διάφορα μέρη της πατρίδας μας. Μίας πατρίδας που δοκιμάζεται από πολλά προβλήματα. Το ποδόσφαιρο είναι εκείνο που ως βασιλιάς των σπορ, χωρίς να υποτιμούμε τα άλλα αθλήματα, μας φέρνει κοντά, μας ενώνει. Δε διχάζει το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο περνάει πολλαπλά μηνύματα στην κοινωνία.

Σας κάνω έκκληση αυτοί οι άνθρωποι που κρατούν ζωντανά τα σωματεία σε όλη την Επικράτεια της χώρας μας σε συνεργασία με την Πολιτεία, που έχει μία δεκαετία να βοηθήσει οικονομικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, να βοηθηθούν. Είναι χρέος της και συνταγματική επιταγή. Είμαι πεπεισμένος ότι εσείς και οι συνεργάτες σας στην Ομοσπονδία θα φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα», τόνισε δίνοντας ακολούθως το λόγο στον Βαγγέλη Γραμμένο, που δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, υπηρετώντας το συλλογικό συμφέρον του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε βίντεο ΕΔΩ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!