«Δεν έχουμε δικαιολογία»

Στην απουσία αγωνιστικής δράσης λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί των Τρικάλων ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας όμως πως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο προπονητής του Δικεφάλου δήλωσε:

«Πρώτα από όλα, να συλλυπηθώ τις δύο οικογένειες για το χαμό των δικών της προσώπων. Ο Ορέστης Αγγελίδης πρόσφερε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Η φίλη μας η Ελένη ήταν πάντα δίπλα μας, μας βοηθούσε πολύ ήταν ένας νέος άνθρωπος και ο χαμός της είναι οδυνηρός και απροσδόκητος.

Όσον αφορά, ήταν μία νίκη που χρειαζόμασταν. Δεν καταφέραμε να βρούμε καλό ρυθμό στην επίθεση και δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε το τέμπο. Ήμασταν εξαιρετικά άστοχοι στα τρίποντα και όσο τα Τρίκαλα ήταν κοντά στο σκορ και περνούσε η ώρα, αυτό βάρυνε τη ψυχολογία μας. Κάναμε αβίαστα λάθη. Δεν είχαμε καλό ρυθμό, καθώς δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στο τέλος πουλήσαμε εύκολα η μπάλα… Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την προσπάθεια τους και τη σημερινή τους εμφάνιση».

Για την αιτίας της μέτριας εμφάνισης του Δικεφάλου:

«Ήταν δύσκολο να προετοιμαστούμε χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και με αρκετές απουσίες παικτών αυτό το διάστημα. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε με τον τρόπο που παίζαμε πριν τη διακοπή.

Δεν είναι δικαιολογία για εμάς η διακοπή, αλλά είναι μια συνθήκη. Στο κρίσιμο αυτό κομμάτι της σεζόν πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για τα πολλά άστοχα σουτ των παικτών του :

«Τα περισσότερα ήταν με πλεονέκτημα. Τα Τρίκαλα έδωσαν χώρο κι όταν μια ομάδα είναι γενικά ικανή στον τομέα αυτή, θεωρώ πως ο αριθμός είναι πολύ μικρός. Ήμασταν άστοχοι. Δεν μπήκαν δύο σερί σουτ που να μας δώσουν άλλη ψυχολογία. Ο καλός σουτέρ δεν μπορεί να σταματήσει να σουτάρει, ακόμα κι αν χάσει δύο σουτ.»

Για τον Πέτεγουεϊ :

«Ο Πέτεγουεϊ είναι ένας παίκτης με ενθουσιασμό, ταλέντο και ενέργεια. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε καλά, στο δεύτερο ήταν κι αυτός άστοχος. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του στις προπονήσεις είναι συνεπής, δείχνει διάθεση και θέληση».

Για τον αν τον προβληματίζει η εικόνα της ομάδας :

«Η εικόνα της ομάδας γενικά είναι καλή. Στην Κύμη χάσαμε για πολύ ιδιαίτερους λόγους, είχαμε 82 πόντους και 22 ασίστ. Σήμερα ήταν πολύ μέτρια η εμφάνιση, ύστερα από πολύ καιρό, όπως στον αγώνα με τη Λάρισα. Το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στη θέση που βρισκόταν στον πρώτο γύρο, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι θα βελτιώσουμε τη θέση μας.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!