Αναιρέθηκε η αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟ

Η Super League επισημοποίησε ότι δεν πρόκειται να τεθεί σε ισχύ η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, καθώς υπήρξε συμφωνία με τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει εδώ και μέρες με τον παλαίμαχο αμυντικό για την εξόφλησή του κι ως εκ τούτου δεν επρόκειτο να τεθεί σε ισχύ η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που είχε επιβάλλει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Το γεγονός επισημοποίησε με ανακοίνωσή της η Λίγκα, με αποτέλεσμα το θέμα να θεωρείται… λήξαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναφορικά με την από 28/2/2018 (υπ΄αριθμ. 10/2018) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ περί επιβολής και ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως αυτή διορθώθηκε ως προς τον αριθμό της την 2/3/2018), κατόπιν σχετικής αίτησης του ποδοσφαιριστή Ευστ. Ταυλαρίδη, η οποία κοινοποιήθηκε στη Super League την Πέμπτη (1/3/2018), ανακοινώνεται ότι κατόπιν της προ ολίγου κοινοποίησης ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των διαδίκων, στο οποίο πιστοποιείται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, η Super League δεν θα προβεί στην αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!