«Εύγε κυρία Σκολαρίκη!»

«Το να περιμένεις να σου φερθεί ο κόσμος δίκαια επειδή είσαι καλός άνθρωπος, είναι σαν να περιμένεις να μη σου επιτεθεί ο ταύρος επειδή είσαι χορτοφάγος». Το διάβασα πριν από κάποια χρόνια. Αν θυμάμαι καλά, το έγραψε Αμερικανός συγγραφέας.

Όποιος ωφελείται από την απόφαση της κυρίας Σκολαρίκη. Όπως και να το κάνουμε, προκύπτει κέρδος από την καταδικαστική απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super league.

«Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον», είχε πει ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο ΠΑΟΚ είναι ο αδικημένος και η ΑΕΚ η κερδισμένη από την απόφαση της κυρίας Σκολαρίκη, να δεχθεί τραυματισμό του Γκαρθία ενώ όλη η Ελλάδα διαπίστωσε την θεατρική παράσταση που έδωσε στην Τούμπα ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Θα μπορούσα να πω ότι η απόφαση της κυρίας Σκολαρίκη ευνοεί και τον Ολυμπιακό αλλά, αγωνιστικά δεν μπορώ να το υποστηρίξω από την αγωνιστική κατάσταση και εικόνα των ερυθρόλευκων. Όπως παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να κερδίσει την ομάδα νέων του, σε περίπτωση που δεν έχει την εύνοια της διαιτησίας.

Θυμάμαι ότι η κυρία Σκολαρίκη, είχε δικάσει την υπόθεση Χιμένεθ. Την χειρονομία του προπονητή της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη δικαστής, που στελεχώνει το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, πριν από σχεδόν τρεις μήνες είχε προκαλέσει μεγάλη συζήτηση με την απόφαση – χάδι στον Ισπανό τεχνικό, για την εντελώς απαράδεκτη χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναικού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Του επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μόνο για 15 ημερολογιακές μέρες, παρά το γεγονός ότι ο πειθαρχικός κώδικας προβλέπει ποινή από 1 έως 6 μήνες για το παράπτωμα του Χιμένεθ.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!