«Επιστημονικό» σενάριο

Ότι και να γίνει στις τελευταίες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ότι και να γίνει στην επιτροπή εφέσεων για τη μείωση ή αλλαγή της ποινής του ΠΑΟΚ, το φετινό πρωτάθλημα έχει ήδη αλλοιωθεί από τους επιστήμονες της «λοβιτούρας» και τους άρχοντες του «παρασκηνίου».

Και το γράφω αυτό πριν το ματς με την ΑΕΚ (αν και έπρεπε να το είχα γράψει όπως το ένιωθα αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ).

Το ξέραμε ότι δεν παίζουν καθαρά, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόσο βρόμικα μπορεί να φτάσουν να κινούνται. Βλέποντας πως έπαιξε ο Ολυμπιακός και με τον Παναθηναϊκό, θεωρώ δεδομένο πλέον ότι στην Τούμπα θα διασύρονταν. Γι’ αυτό δεν κατέβηκε ποτέ να παίξει (βρίσκοντας αφορμή στον υποτιθέμενο τραυματισμό του Γκαρθία) και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα με… «προσάναμμα» για μια κορδέλα ταμειακής μηχανής.

Εκείνη τη μέρα αισθάνομαι (πλέον πιο σίγουρα) ότι θόλωσε το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ. Τους έβγαλαν από τον αγωνιστικό ρυθμό, βάζοντας τους δεύτερες σκέψεις για το τι θα ακολουθήσει, αλλά φορτώνοντας τους και με έξτρα πίεση για εξωαγωνιστικούς λόγους. Και όλο αυτό έγινε, για μια ξετυλιγμένη ταινία ταμειακής μηχανής.

Μιλάμε για «επιστημονικό» πειραιώτικο σενάριο.

Κάπως έτσι μέσα σε μια εβδομάδα ο Δικέφαλος του Βορρά, από πρώτο φαβορί για τον τίτλο, βρίσκεται να κυνηγάει την ΑΕΚ! Και αντί η Ένωση να έρθει στην Τούμπα με την πίεση ότι μόνο με νίκη θα μπορεί να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, πλέον θα έρθει με τον αέρα ότι η πίεση έχει μεταφερθεί όλη πάνω στον ΠΑΟΚ, ο οποίος «καίγεται» πια μόνο για το τρίποντο.

ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ

Θεωρώ ότι το σενάριο που έστησαν για να βγάλουν τον ΠΑΟΚ εκτός διεκδίκησης τίτλου είχε και άλλον σκοπό: να φάνε και τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League! Είτε από τον ΠΑΟΚ, είτε από την ΑΕΚ. Και εφόσον δεν αλλάξει η πρωτόδικη απόφαση τιμωρίας, και η 1η και η 2η θέση θα είναι ανοιχτές. Άλλωστε και ο Κάναντι (ο προπονητής του Ατρόμητου) δήλωσε ανοιχτά ότι και για την ομάδα του είναι ανοιχτή η διεκδίκηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ρε τι ζούμε…

Έχουν «στήσει» και «κτυπούν» όλοι τον ΠΑΟΚ (με κάθε τρόπο), και πάνε από πάνω να τον βγάλουν και φταίχτη (εκτός από ντεμέκ «χαλίφη»)! Πως να μην τρελαίνει τον κόσμο όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί; Και σε κατάσταση νιρβάνας να βρίσκεσαι, θα ξεσηκωθείς!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!