«Η υπόθεση βρωμάει από μακριά»

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στη Β΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Αριστείδης Φωκάς κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, με αφορμή την πρωτόδικη άδικη τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Ο Θεσσαλονικιός Βουλευτής μίλησε στον «Libero 107.4» για το θέμα και για την υπόθεση που έχει βγάλει τον κόσμο του Δικέφαλου στους δρόμους.

Για σημερινή ερώτηση στη Βουλή και το περιεχόμενο της, τόνισε: «Εγώ κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση προς τον υφυπουργό και ουσιαστικά ζητάμε να έρθει στην Βουλή και να δώσει απαντήσεις σε καίρια ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Ένα από αυτά, θα είναι η διαδικασία ελέγχου κι αν γίνεται να υπάρξει έλεγχος στη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί. Δεν είναι δυνατόν να φτάσει στον δικηγόρο του ΠΑΟΚ η συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου πέντε λεπτά πριν τη δικάσιμο και να μην πάρει αναβολή. Αυτό δεν γίνεται πουθενά… Αν πηγαίναμε σε ένα κανονικό δικαστήριο θα είχε τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Αυτή η κορδέλα φαίνεται ξεκάθαρα ότι τον βρίσκει στην πλάτη τον προπονητή του Ολυμπιακού και είχε κοπεί κιόλας, δεν είχε καν ταχύτητα. Κρύφτηκε μετά ο προπονητής στα αποδυτήρια και τον βρήκαν μετά από ένα 15 με μία αμυχή εσωτερικά.

Εμείς δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Ο ΠΑΟΚ είναι μία εταιρεία, ίσως η μεγαλύτερη στην Βόρεια Ελλάδα, αν και δεν είναι ακριβώς εταιρεία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο. Είναι δυνατόν να αποκεφαλίζεις μία εταιρεία για ένα ασήμαντο θέμα; Έπεσαν τόνοι χαρτιού κι ένα βρήκε έναν άνθρωπο και ούτε καν τον χτύπησε. Και τιμωρείται ένας λαός που περιμένει 30 χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα; Πρέπει οπωσδήποτε να ξαναγίνει το ματς. Η ομάδα του Ολυμπιακού σηκώθηκε κι έφυγε. Θα πρέπει να επιστρέψουν οι 3 βαθμοί στον ΠΑΟΚ. Μέσα στην επίκαιρη ερώτηση, θα αναφέρω και κάποια νομικά θέματα, αλλά η ουσία είναι ότι η τιμωρία είναι παντελώς άδικη. Έγινε μόνο στην περίπτωση όλο αυτό, η όλη διαδικασία βρωμάει από μακριά».

Για το πότε θα βρεθεί ο Υφυπουργός στην Βουλή: «Εμείς ζητήσαμε αυτό να γίνει την Δευτέρα ή την Πέμπτη και να έρθει ο υφυπουργός. Είναι ένα θέμα που καίει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου και είναι υποχρεωμένος να έρθει και να δώσει απάντηση στα ερωτήματα που θα του θέσουμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!