«Βιασμός της νομικής νοημοσύνης»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, για την πρωτόδικη τιμωρία-σκάνδαλο που του επιβλήθηκε, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης, ο Λάκης Σημαιοφορίδης, εκ των νομικών του Δικεφάλου, πήρε τον λόγο και μίλησε για «βιασμό της νομικής νοημοσύνης».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ήπιος στους χαρακτηρισμούς μου, αλλά βλέπω έναν βιασμό της νομικής μου νοημοσύνης. Έρχεται το πρωτοβάθμιο όργανο και λέει ότι ο αγώνας δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να της επιβληθεί χρηματική ποινή.

Για να προχωρήσουμε στο εδάφιο που αφορά σε αφαίρεση βαθμών, πρέπει να έχουμε διακοπή αγώνα. Αν έχουμε μη έναρξη, δεν μπορεί να έχουμε διακοπεί. Πώς μας τιμωρούν με τη διακοπή; Εκτός και αν ξεχάσαμε την ελληνική γλώσσα.

Είναι δυνατόν να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις; Το διάβασα και έπεσα από τα σύννεφα. Φτάνουμε στον παραλογισμό. Παραβιάζονται ευθέως οι κανονισμοί.

Έρχεται ο κ. Αρετόπουλος με τη συμπληρωματική του και έχει υπερκεράσει τους πάντες και αναφέρεται σε διακοπή. Αν αυτό δεν είναι μεμπτό, τότε τι είναι; Μιλάνε όλοι για μη έναρξη. Εκτός αν αγνοεί την ελληνική γλώσσα. Παρεκτός και το κάνει για άλλους λόγους. Δεν υπάρχει καμία τήρηση του τύπου κ. πρόεδρε.

Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν εξομοιώσετε τις δύο αυτές έννοιες. Ή θα τιμωρήσετε επειδή δεν ξεκίνησε ο αγώνας, είτε επειδή διεκόπη. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Με συγχωρείτε που μιλάω έτσι», υποστήριξε ο Λάκης Σημαιοφορίδης.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!