Η ώρα της απόφασης!

Μετά από περίπου 2,5 ώρες ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, για την πρωτόδικη τιμωρία-σκάνδαλο που του επιβλήθηκε, για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

Ο Δικέφαλος εκπροσωπήθηκε από πέντε νομικούς, χρησιμοποιώντας όλα τα… όπλα που είχε στην φαρέτρα του, με τους εκπροσώπους των «ασπρόμαυρων», να ζητούν να βγει απόφαση άμεσα, ακόμα και το Σάββατο αν είναι δυνατόν.

Από την πλευρά του ο δικαστής της επιτροπής εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης, δεν δεσμεύτηκε για το πότε θα βγει η απόφαση, παρατείνοντας έτσι την αγωνία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο, η απόφαση να ανακοινωθεί το Σάββατο, αλλά μετά την απάντηση του δικαστή στα στελέχη του Δικεφάλου, δεν είναι δεδομένο…

Τα ψέματα όμως τελείωσαν, με την υπερασπιστική γραμμή των «ασπρόμαυρων» να παραθέτει στην επιτροπή εφέσεων, όλα τα στοιχεία που εκθέτουν τους «ερυθρόλευκους», τον Όσκαρ Γκαρθία, αλλά και τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο.

Από την πλευρά του οι νομικοί του Ολυμπιακού αρκέστηκαν σε όσα αναφέρουν τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ, χωρίς να έχουν να αντιπαραθέσουν κάτι το ουσιώδες…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!