«Όλοι Αριστοτέλους!»

Ανακοίνωση-κάλεσμα στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής, εξέδωσαν οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ, που ενημέρωσαν πως θα στηθεί και γιγαντοοθόνη έξω από το γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου όλοι οι οπαδοί του Δικεφάλου να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Μετά την μεγάλη συγκέντρωση στην Καμάρα αλλά και την Πανελλήνια κινητοποίηση από όλο το λαό του ΠΑΟΚ ενάντια στο μεγαλύτερο αθλητικό σκάνδαλο όλων των εποχών καθώς επίσης και της μαφίας που λυμαίνεται τον ελληνικό αθλητισμό σειρά έχει το απόγειο όλων των κινητοποιήσεων μας.

Αύριο Κυριακή στις 2 το μεσημέρι σύσσωμη ολη η οικογένεια του ΠΑΟΚ από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και όχι μόνο θα βρίσκεται στο συλλαλητήριο στην Αριστοτέλους απ’ όπου και θα κατευθυνθούμε με πορεία στο γήπεδο της Τούμπας.

Σαν ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ πιστεύουμε πως έστω και τελευταία στιγμή θα βγει η απόφαση, θα δικαιωθούμε και το ματς θα γίνει με κόσμο. Σε κάθε περίπτωση το ματς θα το παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε γιγαντοοθόνη που θα στηθεί έξω από το γήπεδο προκειμένου έστω και από εκεί με τη φωνή μας να σπρώξουμε την ομάδα στη σημαντικότερη νίκη των τελευταίων χρόνων και να τη φέρουμε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.

ΥΓ: Καμιά ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη.

ΥΓ2: Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον πύργο το Λευκό. Όλοι Αριστοτέλους.

Ο αγώνας συνεχίζεται…»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!