«Ζούγκλα» η Γλυφάδα!

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον Ολυμπιακό αλλά έχασε (22-21) στην τελευταία φάση την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Φυσικά, σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως οι διαιτητές της αναμέτρησης αδίκησαν τους «ασπρόμαυρους» στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο αθλητής του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Σανίκης εμπόδισε τον ΠΑΟΚ να κάνει γρήγορα σέντρα για να εκτελέσει επίθεση.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που οι ρέφερι Χασκής-Τσάκωνας έκλεισαν τα μάτια και τα αυτιά τους.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης από την κερκίδα του Ολυμπιακού ακούγονταν συνεχώς αντεθνικά συνθήματα. αλλά και ύβρεις προς τον Άγγελο Τσίλη.

Ωστόσο, οι διαιτητές του αγώνα αποφάσισαν πως δεν έγινε τίποτα, αφού δεν αναφέρουν λέξη για όλα αυτά στο φύλλο αγώνα!

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως το ματς διεξήχθη σε απαράδεκτες συνθήκες για ημιτελικό κυπέλλου με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κατακλύζουν το γήπεδο.

Μάλιστα, τα αντεθνικά συνθήματα σε πολλές περιπτώσεις ξεκινούσαν από τα επίσημα στα οποία θεωρητικά κάθονταν οι προσκεκλημένοι της Ομοσπονδίας.

Στο πέταλο, όπου βρίσκονταν οι περίπου 50 οπαδοί του Ολυμπιακού, έφτυναν σε κάθε φάση τους παίκτες του ΠΑΟΚ που προσέγγιζαν το σημείο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, ο ΠΑΟΚ άγγιξε τη νίκη στο τέλος, την οποία έκρινε μια  άδικη διαιτητική απόφαση


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!