Η αλήθεια για το Φύλλο Αγώνος

Λίγες ώρες μετά την οριστική διακοπή του χθεσινού (11/3) ντέρμπι της Τούμπας, διάφορα πράγματα άρχισαν να διαρρέουν σχετικά με όσα γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνος που συνέταξε ο Κομίνης, το οποίο φαίνεται ότι είναι γραμμένο έτσι ώστε να ερμηνευτεί όπως τους βολέψει!

Ο Ιβάν Σαββίδης κατηγορείται για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, και όχι για κάτι άλλο.

Και δεν διακόπηκε σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα γι’ αυτό το ματς, αλλά γιατί οι άνθρωποι της ΑΕΚ δήλωσαν τρομοκρατημένοι μετά την εισβολή. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο…

Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι ο Κομίνης λέει πως αρχικά ακύρωσε το γκολ, αλλά μετά από κουβέντα με τον βοηθό θα το κατακύρωνε τελικά στον ΠΑΟΚ, αλλά πριν προλάβει έγινε η εισβολή.

Εδώ φαίνεται ότι λέει ψέματα, διότι στα video και στις φωτογραφίες φαίνεται ότι είχε σηκώσει ψηλά το χέρι του (μετά από διαβουλεύσεις εντός αγωνιστικού χώρου) και είχε δείξει οφσάιντ, πριν την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη.

Τέλος, το μόνο που αναγράφεται ως φράση που είπε ο Μίχελ είναι ότι του είπε: «you are finished today», δηλαδή «εσύ τελείωσες σήμερα».

Ο Κομίνης δεν γράφει ξεκάθαρα με ποια ομάδα υπαιτιότητα διακόπηκε τελικά το παιχνίδι, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό έγινε μετά την άρνηση της ΑΕΚ να βγει στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρώσει το ματς.

Στο δια ταύτα, φαίνεται τελικά, ότι το φύλλο αγώνα είναι γραμμένο έτσι ώστε να ερμηνευτεί όπως τους βολέψει!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!