«Ο Κομίνης αυτοδιαψεύδεται»

Για το φύλλο αγώνα του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που συνέταξε ο Γιώργος Κομίνης, αλλά και την διακοπή του πρωταθλήματος, μίλησε ο γνωστός νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν τίθεται πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ με βάση του φύλλο αγώνα: «Πρόβλημα πάντα τίθεται όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν από τα προβλεπόμενα όρια διεξαγωγής των αγώνων. Το πρόβλημα είναι αν είναι αντιμετωπίσιμο ή όχι, αν επισύρει σοβαρές κυρώσεις ή όχι, είναι πολλά πράγματα που εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Οι διαιτητές έχουν ένα έλλειμμα στον τρόπο που διατυπώνουν τον τρόπο καταγραφής των γεγονότων.

Ο κ.Κομίνης αυτοδιαψεύδεται σε μεγάλο βαθμό, τον διαψεύδουν και οι εικόνες που όλοι μας είδαμε. Αυτοαναιρεί τον ίδιο του τον εαυτό ο κ. Κομίνης, λέει άλλα πράγματα από αυτά που είδαμε όλοι μας. Μετά από αυτά που έκανε χθες ο κ. Κομίνης η ΚΕΔ θα πρέπει να του σταματήσει την διαιτησία. Αν ο κ. Κομίνης είχε θεσμοθετημένη διαδικασία μέσω ενός video τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αν ήταν λίγο πιο έξυπνος, θα μπορούσε να δει το video παρά δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος επ΄αόριστον και αν οφείλεται στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο: «Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο κρίνεται από τους νόμους. Ο τρόπος που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτός, έχουμε αποφάσεις ατελέσφορες. Το ζήτημα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σαθρό, ή το χτίζεις με καινούρια τούβλα ή θα έχεις κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!