inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Διάφορα

Εκτός ελέγχου ο Βασιλειάδης!

Υπουργός - οπαδός προκαλεί πλέον το κοινό!

Γιάννης Σωτηρίου
13.03.2018 10:47
Share
SHARE

Φαίνεται πως ξεφεύγει κάθε έλεγχος από τα χέρια του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, εξαπολύοντας μύδρους κατά του ΠΑΟΚ, της Τούμπας αλλά και του Ιβάν Σαββίδη.

Ο υφυπουργός δείχνει να κατευθύνεται από το οπαδικό του συναίσθημα και αυτό φάνηκε σε όλα αυτά που είπε στον τηλεοπτικό σταθμό «ANT1» το πρωί της Τρίτης (13/3).

Αναλυτικά: 

Αρχικά, ο κ. Βασιλειάδης τόνισε:

“Φέτος, είχαμε ένα πρωτάθλημα που είχε μπει σε διαφορετικές βάσεις. Με κανονισμούς αλλαγμένους από τη FIFA και την UEFA. Με αποκομμένο, όχι όσο θα θέλαμε, το σύστημα της διαιτησίας από την Ομοσπονδία και τα συστηματάκια εξουσίας που διαμόρφωναν αυτό που συνηθίζαμε να λέμε παράγκα. Γιατί η παράγκα ήταν ένα συγκεκριμένο σύστημα που υπήρχε και ήταν καθετοποιημένο. Απλά άλλαζε πολλές φορές ιδιοκτήτη. Είχαμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Ενδεχόμενα το ίδιο το σύστημα δεν μπορούσε να αντέξει την κανονικότητα. Το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να συμβαίνουν πράγματα που δεν μας τιμούν. Με καμία σχέση η βαρύτητα τους όμως με το παρελθόν. Μιλάμε τώρα για τον τραυματισμό του του προπονητή του Ολυμπιακού από ένα αντικείμενο, όταν στο παρελθόν μιλούσαμε για τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού στο ίδιο γήπεδο επειδή μπήκε μέσα όλος ο κόσμος. Εμείς δεν μπορούσαμε να βλέπουμε την κατάσταση να περνάει χωρίς να κάνουμε κάτι. Χωρίς, να υποχρεώσουμε τα όργανα του ποδοσφαίρου να πάρουν και αυτοί τις ευθύνες που του αναλογούν. Σε όλο τον κόσμο το ποδόσφαιρο έχει τα δικά του όργανα. Στην Ελλάδα αυτά δεν έγιναν ποτέ σεβαστά γιατί υπήρχαν αυτές οι σχέσεις εξάρτησης ανάμεσα στους συλλόγους και στα όργανα του ποδοσφαίρου. Σας θυμίζω την επιστολή που έστειλε η FIFA χτες το βράδυ και ζητά από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου να πάρουν μέτρα. Τα αρμόδια όργανα δεν είναι η Κυβέρνηση, είναι τα πειθαρχικά του όργανα που αποτελούνται από τακτικούς δικαστές. Με τα καλά και τα κακά τους”.

Για το εάν ευνοείται ο ΠΑΟΚ από τους δικαστές:

“Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει παίξει οκτώ αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Αν δεν ευνοούνταν θα έπαιζε όλη τη χρονιά κεκλεισμένων των θυρών;”

Για την ατάκα του κ. Τσίπρα στο παρελθόν σχετικά με την κατασκευή του μετρό και τον ΠΑΟΚ: “

Δεν είπε αυτό. Έκανε ένα σχόλιο για το μετρό της Θεσσαλονίκης. Είχε πει ότι δεν πίστευε ότι θα γινόταν το μετρό και να δούμε τώρα εάν θα πάρει πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ. Εάν ήμουν ΠΑΟΚ εγώ θα είχα εκνευριστεί. Ο καθένας παίρνει όποιο σχόλιο θέλει”.

Για τις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με την Κυβέρνηση:

“Αυτά που μπλέκουν με το ποδόσφαιρο; Ο ΠΑΟΚ θα έχει σήμερα κατηγορητήριο για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα; Η Κυβέρνηση στην ίδια την απόφαση διακοπής πρωταθλήματος αναφέρεται στη συμβολή του κ. Σαββίδη σε αυτή; Θα μπορούσα να διακόψω το πρωτάθλημα και να πετάξω αετό. Λόγω ακραίων φαινόμενων. Τον κατονομάζουμε. Αν είχαμε καλές σχέσεις με αυτό το σύστημα εξουσίας δεν θα κάναμε τον κακό χαμό να έρθουν τρεις ξένοι αρχιδιαιτητές. Αν τελικά ελέγχει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα λέγαμε τι ωραία που είναι το πρωτάθλημα. Δίνουμε μάχη για να υπάρχουν κανόνες. Να υπάρχει εναρμονισμός του κανονιστικού πλαισίου της Ελλάδας με εκείνον της UEFA και της FIFA. Με προβλήματα και αυτά τα ζήσαμε στην τελευταία απόφαση για τον ΠΑΟΚ με την οποία έγινε ο κακός χαμός. Αν υπήρχε παρέμβαση στη δικαιοσύνη γιατί να μην την κάνει στον πρώτο βαθμό και όχι στο δεύτερο”.

Για το εάν υπάρχει ψηφοθηρικό κίνητρο πίσω από τα όσα συμβαίνουν με τον ΠΑΟΚ:

“Ποιος πιστεύει ότι το 2018 ότι ο κόσμος θα ψηφίσει εάν είναι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ; Δεν είμαστε αυτοκτονικοί που θα ήταν και πιο εύκολο. Τότε γιατί να μην κάνουν συμμαχία με τον Ολυμπιακό. Εδώ και τρία χρόνια προσπαθούμε να φέρουμε κανόνες. Όχι πάντα με επιτυχία. Εγώ πρώτος είπα ότι έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Έχουμε πολλά προβλήματα μπροστά μας. Φέτος καταφέραμε η ΕΠΟ να διέπεται από τον ελληνικό νόμο. Το καταλαβαίνετε αυτό που λέμε; Μέχρι πρότινος η ΕΠΟ με τον φερετζέ του αυτοδιοίκητου δεν διεπόταν από τον ελληνικό αθλητικό νόμο. Αυτός ήταν ο λόγος που είχε γίνει το GREXIT για μία ημέρα επί Καραμανλή”.

Για το ότι έχουν διακοπεί οι διοργανώσεις τρεις φορές επί ΣΥΡΙΖΑ:

“Θα διακοπεί όσες φορές χρειαστεί μέχρι να καταφέρουμε να μπούνε κανόνες. Πρέπει τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου να πάρουν αποφάσεις και να καταλήξουν σε πέντε άξονες και για την επόμενη περίοδο. Μέχρι να βρούμε λύση και θα υπάρχει ηρεμία. Όσο και να είναι. Νομίζω ότι τώρα επειδή αυτή τη στιγμή έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τη FIFA και την UEFA θα καταλάβουν ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για GREXIT. Επειδή όλους τους ενδιαφέρουν τα χρήματα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να καταλάβουν ότι αν θέλουν Ευρώπη θα καθίσουν σοβαρά, να βάλουν πέντε κανόνες και να σταματήσει αυτή η αηδία. Αυτή η Κυβέρνηση έχει νομοθετήσει και έχει πετύχει πράγματα. Πράγματα που πριν από τρία χρόνια ήταν αδιανόητα”.

Για τις πολιτικές αντιδράσεις:

“Βγήκε η πρωτόδικη απόφαση για τον ΠΑΟΚ και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Θεσσαλονίκης αρχίζει και φωνάζει. Αλλάζει η απόφαση όπως αλλάζει. Δεν κάνω νομική κρίση και γυρνάνε όλα τούμπα. Όταν ο πολιτικός λειτουργεί σαν οπαδός μετά εγώ τι να περιμένω από ένα παιδάκι; Για αυτό το λόγο εμείς κατακρίναμε αυτές τις συμπεριφορές. Όταν κάνει αυτή την μπούκα ο Σαββίδης τι να πω μετά στον πιτσιρικά που θα μπει μέσα όταν το κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος του”.

Για το εάν σκέφτηκε να έχει υποβάλει την παραίτησή του:

“Σαφώς θα μπορούσα να σκεφτώ να παραιτηθώ οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δω ότι η μάχη που δίνω χάνεται. Πίσω κάνουμε μόνο για να πάρουμε φόρα. Έχουμε καταφέρει πράγματα στο χώρο του αθλητισμού. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ο αθλητισμός. Αυτά που έγιναν στο ποδόσφαιρο αυτά τα τρία χρόνια δεν είχαν γίνει ποτέ από ιδρύσεως του ποδοσφαίρου”

Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει Ελλάδα ο ΠΑΟΚ!

Ευαγγελία Σαράντη
27.07.2025 11:30

Πλουραλισμός στην επίθεση και… μέλλον στον ΠΑΟΚ

Όλγα Χιονίδου
27.07.2025 11:05

ΠΑΟΚ Β΄: Το καλοκαίρι της μεγάλης φυγής

inpaok
27.07.2025 10:43

Ο Λουτσέσκου πήρε θέση για το θέμα Κωνσταντέλια!

Μάνος Τσαλγατίδης
27.07.2025 10:03

Θετικά δείγματα, αλλά και «καμπανάκια» στα φιλικά

Όλγα Χιονίδου
27.07.2025 11:08

Τελικός Euro και στίβος στην TV

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 09:15

Μπάσκετ

Φίλλιος: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ»

Ευαγγελία Σαράντη
26.07.2025 13:01

Mπεν Μουρ: «Ο Ζντοβτς έχει νοοτροπία νικητή!»

Μάνος Τσαλγατίδης
25.07.2025 13:50

Άκυρη η απόφαση για 6+2 ξένους από την ΕΟΚ

Γιάννης Σωτηρίου
25.07.2025 11:38

GBL: Με 6+2 ξένους το ρόστερ κάθε ομάδας τη νέα σεζόν

Γιάννης Σωτηρίου
24.07.2025 17:01

Επίσημα στην Αγγλία ο Ρέινολντς

Όλγα Χιονίδου
24.07.2025 16:40

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλλιου ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
24.07.2025 12:16

Αντίπαλοι

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Γιαξής

Πάνος Γεωργογιάννης
26.07.2025 23:33

Αδράνεια στην άμυνα και ισοφάριση από τη Ναϊμέγκεν (video)

Γιάννης Σωτηρίου
27.07.2025 03:40

Η Ναϊμέγκεν ισοφάρισε με πέναλτι (video)

Γιάννης Σωτηρίου
26.07.2025 15:40

Οι «11» της Ναϊμέγκεν (pic)

Γιάννης Σωτηρίου
26.07.2025 14:40

Κοντά στην πώληση ο Βαγιαννίδης

Γιάννης Σωτηρίου
26.07.2025 11:15

Πρεμιέρα με νίκη για την Βόλφσμπεργκερ

Πάνος Γεωργογιάννης
25.07.2025 21:15
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Επιστρέφει Ελλάδα ο ΠΑΟΚ!
27.07.2025 11:30
Πλουραλισμός στην επίθεση και… μέλλον στον ΠΑΟΚ
27.07.2025 11:05
ΠΑΟΚ Β΄: Το καλοκαίρι της μεγάλης φυγής
27.07.2025 10:43
H «μάχη» του Μάντσεστερ για τον Ντοναρούμα
27.07.2025 10:22
Ο Λουτσέσκου πήρε θέση για το θέμα Κωνσταντέλια!
27.07.2025 10:03

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Το ταμείο της προετοιμασίας και το συμβόλαιο που του αξίζει!

Μάνος Τσαλγατίδης
27.07.2025 00:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Η απόλαυση του… χορού στη βροχή

Μάνος Τσαλγατίδης
24.07.2025 23:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ενωμένοι για τα επόμενα 100 χρόνια δόξας του ΠΑΟΚ!

Κώστας Βασιλόπουλος
24.07.2025 14:22
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Μιλάμε για μετάλλαξη

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
22.07.2025 00:51
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση

Μάνος Τσαλγατίδης
20.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ματέο Σέρα: Αετίσιο μάτι

Σωτήρης Μήλιος
19.07.2025 21:40

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?