«Έτσι θα περάσουμε»

Το δικό του μήνυμα πρόκρισης έστειλε ο Λάκι Τζόουνς, μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου για το σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης (14/3, 18:00), στην έδρα της Καρσίγιακα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Αρχικά σχετικά με την κρισιμότητα του αγώνα είπε:

«Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία αυτού του αγώνα. Πόσο δύσκολο θα είναι στην έδρα τους, με 5-6.000 κόσμο που θα φωνάζει, σε μια άλλη χώρα. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε όσο δυνατά γίνεται και όπως μας είπε ο προπονητής μας, να πηγαίνουμε πόντο με πόντο» είπε αρχικά ο Αμερικανός, ο οποίος στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη διαφορά των έξι πόντων που έχει ο ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι.

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει στο πίσω μέρος τη διαφορά που εξασφάλισε στο πρώτο παιχνίδι:

«Δεν πιστεύω ότι θα βγούμε να παίξουμε, σκεπτόμενοι τη διαφορά. Πιστεύω ότι απλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε αν παίξουμε καλά για 40 λεπτά, το είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι. Με την εμπειρία που είχαμε και με το πλάνο του προπονητικού μας επιτελείου, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τι κρατάει και τι αφήνει ο ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε, όπως κάναμε για 37 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι. Να μεγαλώσουμε την πίεση μας αμυντικά, να πάρουμε έξυπνες αποφάσεις, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και το χρόνο και να βγούμε για να εκτελέσουμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Για τον δικό του ρόλο:

«Αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ με έφερε! Να έχω τη δυνατότητα να παίξω σε διάφορες θέσεις, να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό κόντρα στον αντίπαλο μου. Βγαίνω για να δώσω τη μάχη μου! Δε σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω, ένα, συγκεκριμένο πράγμα στην επίθεση. Πρέπει να κάνω τα πάντα στην άμυνα, αυτό έχω στο μυαλό μου. Είναι βοήθεια στην ομάδα μου» απάντησε ο Αμερικανός, ο οποίος δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, για την ατμόσφαιρα που θα έχει σήμερα, το γήπεδο της Καρσίγιακα.

Για την «καυτή» έδρα της Καρσίγιακα:

«Μου αρέσει να παίζω σε δύσκολη ατμόσφαιρα, σε διαφορετικά γήπεδα. Επίσης, αγαπάω να παίζω για τον ΠΑΟΚ, οπότε θα είναι τεράστια ευκαιρία για εμάς, να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα, τη στιγμή, να το διασκέδουμε. Αλλά βέβαια, πρέπει να σιγουρέψουμε ότι θα κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

Για τις προοπτικές του ΠΑΟΚ να πάει μακριά στη διοργάνωση:

«Αυτό που έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, είναι ότι σαν ομάδα, μπορούμε να πάμε πολύ μακριά, με τους στόχους. Αυτό, ξεκινάει από την άμυνα μας και προφανώς όλοι μαζί, πρέπει να κάνουμε καταπληκτική δουλειά εκεί. Πρέπει να παίξουμε άμυνα. Η άμυνα δίνει τίτλους και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε» σχολίασε ο Τζόουνς, ο οποίος έκλεισε την κουβέντα, απαντώντας σε ερώτηση για την αναβολή του ντέρμπι με τον Άρη, την περασμένη Κυριακή και κατά πόσο αυτό, μπορεί να επηρεάσει την ομάδα.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και το κατά πόσο βοήθησε:

«Ίσως και να μας βοήθησε, γιατί κάποιοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν, να καταλάβουν περισσότερο πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι. Όταν επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να συνεχίσουμε καλά, γιατί είναι σημαντικό για εμάς».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!