«Ο Σαββίδης λειτουργεί ως… κωφάλαλος»

Θέση υπέρ του Ιβάν Σαββίδη πήρε ο Κώστας Ζουράρις ο οποίος μιλώντας στο αθηναϊκό ραδιόφωνο είπε μεταξύ άλλων ότι την κατάσταση την «εξηλέκτρισε» ο διαιτητής, υποστηρίζοντας ότι ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ δεν είχε καταλάβει τι έγινε επειδή δεν ξέρει την ελληνική γλώσσα.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει την γλώσσα είναι κωφάλαλος. Ο Σαββίδης ούτε καταλαβαίνει τί του λένε ούτε μπορεί να μιλήσει στα ελληνικά. Ουσιαστικά λειτουργεί ως κωφάλαλος. Είναι δυνατόν να επικυρώνει το γκολ ο διαιτητής και να μπαίνει να κάνει τί; Άρα δεν είχε καταλάβει.

Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί μπήκε στο γήπεδο. Το όπλο είναι παντός καιρού και παντός τόπου γιατί είναι άμυνα. Βεβαίως, δεν πρέπει να το δείχνεις, φυσικά, όταν έχεις νόμιμη άδεια οπλοχρησίας, που φαίνεται να την έχει ο Σαββίδης…

Τα γήπεδα είναι αυξημένης επικινδυνότητας τόπος . Η μόνη παράβαση και θα πρέπει να τιμωρηθεί, είναι ότι μπήκε μέσα στο γήπεδο.

Όταν λειτουργεί η αρχή της αναλογικότητος προφανώς έτσι γίνεται η ποινική δίκη πάντα. Πχ αν σε απειλήσω με πιστολάκι νερού και επειδή είναι νύχτα εσύ δεν το βλέπεις, μπορεί να τρομάξεις και να πάθεις κάτι και να πεθάνεις, τιμωρείσαι αντιστοίχως. Ποτέ δεν εξισούται το πιστολάκι το νερένιο με το πραγματικό, δηλ. ποτέ το χαρτί (της ταμειακής) με το τενεκεδάκι».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!