«Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία»

Δηλώσεις παραχώρησε στην συνέντευξη τύπου, μετά την λήξη του αγώνα με την Καρσίγιακα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Καρσίγιακα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά δηλώσεις του :

«Θέλω να συγχαρώ την Καρσίγιακα για τη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, ειδικά στην άμυνα μας. Τους αφήσαμε να βάλουν κάποια εύκολα καλάθια και να βρουν αυτοπεποίθηση, μέσα σε αυτήν την έδρα. Αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε μια πολύ καλή τρίτη περίοδο. Στα τελευταία λεπτά ήταν μια μεγάλη μάχη. Κάποια κρίσιμα λάθη από εμάς, κάποια κρίσιμα ριμπάουντ, κάποια ελεύθερα σουτ που δε βάλαμε… Ηταν δύσκολα αυτήν η χρονιά για εμάς στο Champions League.

Τώρα, που είναι το τέλος μας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για όλη την προσπάθεια. Ίσως έπρεπε να προχωρήσουμε περισσότερο. Όπως είπα και πριν, κάποια φθηνά λάθη και στα δύο παιχνίδια, μας κόστισαν την πρόκριση» είπε αρχικά και συνέχισε…

«Δεν ξεκινήσαμε καλά σε αυτήν τη χρονιά. Γενικά, αντιδράσαμε σαν ομάδα. Είχαμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια. Η Καρσίγιακα είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, με μεγάλες δυνατότητες. Παλέψαμε, ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι. Το δεύτερο ήταν σε αυτήν την ατμόσφαιρα. Γενικά, είναι θετική η εικόνα από τη μία πλευρά.

Από την άλλη, νομίζω ότι είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για περισσότερη επιτυχία με πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην Ελλάδα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!