«Έκαναν λάθος»

Ικανοποιημένος από την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, η οποία σταμάτησε στη Σμύρνη, ήταν ο Λάκι Τζόουνς μετά το τέλος του αγώνα με την Καρσίγιακα, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για τους μελλοντικούς της στόχους.

Αναλυτικά ο Αμερικανός του Δικεφάλου δήλωσε:

«Ήταν ένα ωραίο ταξίδι για εμάς ως εδώ. Είμαι πολύ ευγνώμων που φτάσαμε ως εδώ, μετά από τον τρόπο που αρχίσαμε. Συγχαρητήρια στην Καρσίγιακα για το σημερινό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με στόχο να είμαστε επιτυχημένοι. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Αποδείξαμε ότι έκαναν λάθος όλοι αυτοί που μας υποτιμούσαν στις αρχές. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους μελλοντικούς μας στόχους.

Για τους τομείς στους οποίους υστέρησε η ομάδα:

«Πιστεύω ότι μπορούσαμε και περισσότερα. Χάσαμε κάποιες κατοχές και σήμερα και στο πρώτο παιχνίδι που αποδείχθηκαν κρίσιμες. Ξέραμε πόσο δύσκολα θα είναι να παίξουμε εδώ, σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν εκτελέσαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Πρέπει να ελαττώσουμε τα μικρά λάθη κι οφείλουμε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι όσο πρέπει. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δε μας επιτρέπουν να επιτύχουμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!