Ξανά και ξανά…

Ακόμα μια συνέντευξη αποφάσισε να δώσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απειλώντας (ξανά) με Grexit.

Παράλληλα, μίλησε και για τον τελικό κυπέλλου, στον οποίο είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν εκ νέου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

Για το αν η κυβέρνηση αντέχει ένα Grexit στο ποδόσφαιρο:

«Τούτη εδώ η κυβέρνηση είναι η μοναδική η οποία αντέχει κάθε σύγκρουση, προκειμένου να μπορέσει να φτιάξει μια κανονική χώρα σε όλους τους τομείς. Έτσι και στο ποδόσφαιρο είναι αποφασισμένη να αναλάβει κάθε πολιτικό κόστος. Επομένως, προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει Grexit».

Για το Κύπελλο Ελλάδας:

«Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε ακόμη γι΄ αυτό. Νομίζω ότι όταν θα φτάσει η ώρα του τελικού η κατάσταση θα είναι απολύτως ήρεμη και θα μπορέσουν να γίνουν τα πάντα όπως πρέπει. Αλλά θα πρέπει να τονιστεί πως, αν χρειαστεί, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε ξανά δύσκολες αποφάσεις».

Για τους ιδιοκτήτες των ομάδων:

«Οι ιδιοκτήτες και οι φορείς του ποδοσφαίρου, η Λίγκα, η ΕΠΟ, θα πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τις ομάδες τους με οικονομικούς όρους, όπως άλλωστε επιτάσσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και τις βλέπουν ως μέσο για να επιτύχουν άλλες επιδιώξεις, ο καθένας τις δικές του. Μάλιστα, χρησιμοποιούν πολλές φορές τον κόσμο της ομάδας τους είτε ως όχημα για την επίτευξη αλλότριων με το ποδόσφαιρο σκοπών είτε ως ασπίδα για την αποφυγή λογοδοσίας σε άλλους τομείς της δημόσιας σφαίρας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!