Ο Κομίνης στηρίζει την ΑΕΚ!

Ο ηθικός αυτουργός όλων όσων έγιναν στην Τούμπα στο τέλος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (το οποίο τελικά διακόπηκε οριστικά) και συνεχίζονται στις δικαστικές αίθουσες, το παίζει… Πόντιος Πιλάτος.

Ο Γιώργος Κομίνης με την απουσία του από την εκδίκαση της υπόθεσης, ήταν σαν να στηρίζει την ΑΕΚ (που επιμένει να στηρίζει την επιχειρηματολογία της στο ασαφές και με πολλά ψέματα φύλλο αγώνος). Και στην ένορκη έγγραφη κατάθεσή του, ο Έλληνας ρέφερι «ένιψε τας χείρας του» χωρίς να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Ο Γιώργος Κομίνης, όχι μόνο δεν πήγε να καταθέσει ως μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση του αγώνα (επικαλούμενος προσωπικά κωλύματα) που διέκοψε (χωρίς να αναφέρει ρητός με ποιανής ομάδες υπαιτιότητα έγινε η διακοπή), αλλά ούτε στην ένορκη κατάθεσή του έριξε φως στην υπόθεση.

Δεν απάντησε ξεκάθαρα στο καυτό ερώτημα αν σφύριξε να βγουν οι ομάδες ξανά στον αγωνιστικό χώρο και αν η ΑΕΚ αρνήθηκε να βγει, δίνοντας ως απαντήσεις ότι οι… απαντήσεις βρίσκονται στο φύλλο αγώνα!!!

Με τις απαντήσεις του παρέπεμπε πάλι στο ασαφές φύλλο αγώνα (το οποίο είχε και πολλά ψέματα τα οποία επιβεβαιώνονται από video και φωτογραφίες). Μιλάμε για ένα φύλλο αγώνος που έγραψε ο ίδιος με τέτοιον τρόπο, που δε ρίχνει ξεκάθαρα υπαιτιότητα στην ΑΕΚ για άρνηση να ξαναβγεί στον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά δεν της καταλογίζει ξεκάθαρα την ευθύνη της διακοπής του αγώνα.

Και οι θολές απαντήσεις σαφώς ευνοούν την Ένωση (η οποία εξ αρχής δεν ήθελε κατάθεση ή παρουσία του Κομίνη στην εκδίκαση της υπόθεσης) καθώς το ασαφές φύλλο αγώνος (το οποίο επικαλείται η ΑΕΚ) δε δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις και αυτό δεν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ…

Οι ουσιαστικές απαντήσεις του Κομίνη, ο οποίος δεν είχε το σθένος και το φιλότιμο να τις δώσει ούτε τώρα, θα αποτελούσαν σημαντικά «χαρτιά» στα χέρια των νομικών του ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής κρύφτηκε και πάλι πίσω από το ελλιπέστατο φύλλο αγώνος που συνέταξε με πολλά αναληθή στοιχεία και παραλείψεις.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!