Μη βιάζετε άλλο τη νοημοσύνη μας

Η ολομέτωπη επίθεση στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη έχει κοινωνικές προεκτάσεις που προφανώς δεν τις έχει αντιληφθεί το κράτος των Αθηνών.

Είμαι μια ανάσα από τα 50 μου χρόνια και ομολογώ ότι, αυτό που ζω τις τελευταίες μέρες στην Θεσσαλονίκη, δεν το έχω ξαναζήσει. Πολλές φορές στην καριέρα μου έγινα μάρτυρας απαράδεκτων καταστάσεων εις βάρος του ΠΑΟΚ. Πολλές φορές είδα με τα ίδια μου τα μάτια, να του στερούν τίτλους και επιτυχίες με τον πιο ωμό τρόπο.

Έγινα επίσης μάρτυρας και… αυτοκτονιών για τις οποίες δεν έφταιγε κανένας άλλος, πέρα από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Όποιος ξέρει την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, γνωρίζει ότι σε περίπτωση που υπήρχε ισονομία, η εικόνα της τροπαιοθήκης της Τούμπας, θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ πολύ με το χθες. Αυτό που ενδιαφέρει είναι, τι συμβαίνει σήμερα και γιατί ένας ολόκληρος κόσμος, αισθάνεται «βιασμένος» (συγχωρέστε μου την έκφραση) σε σχέση με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν. Δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα καθημερινά. Με σταματά κόσμος στον δρόμο. Κάποιους τους ξέρω μα, τους περισσότερους δεν τους γνωρίζω. Άνθρωποι αγανακτισμένοι για όσα συμβαίνουν στην χώρα τις τελευταίες 15 μέρες.

Άνθρωποι της βιοπάλης, μαθητές, φοιτητές, γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, έχουν αφήσει τα προσωπικά τους προβλήματα στην άκρη. Ο τρόπος συμπεριφοράς απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, είναι το κυρίαρχο θέμα. Σε κάθε γωνιά της Βόρειας Ελλάδας. Ο κόσμος αισθάνεται ότι αυτό που τόσα χρόνια περίμενε, αυτό που με τόσο κόπο και θυσίες έφτασε τόσο κοντά να κατακτήσει, θέλουν να του το κλέψουν. Ναι, να του το κλέψουν.

Ο Γκαρθία, ο Αρετόπουλος, η Σκολαρίκη, η εισαγγελέας που εγκάλεσε τον Σκουτέρη για την απόφαση του, ο Κομίνης, ο Ποντίκης, δημοσιογράφοι, εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί, ο Αλαφούζος, ο Μελισσανίδης, ο Μαρινάκης, επιχειρηματίες, πολιτικοί, δημιουργούν την αίσθηση ότι έχουν συμμαχήσει σε μια συντονισμένη προσπάθεια να κλέψουν από τον ΠΑΟΚ τον τίτλο και παράλληλα να σταθούν εμπόδιο στις επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη στον Δικέφαλο αλλά και την χώρα.

Ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν, δεν εισέπραξα τόσο μεγάλη αγανάκτηση. Ποτέ μα ποτέ, δεν είδα ανθρώπους τόσο αποφασισμένους να αποτελέσουν την ασπίδα μιας ομάδας και του ιδιοκτήτη της. Χωρίς κανένα συμφέρον. Η ολομέτωπη επίθεση κατά του ΠΑΟΚ και του προέδρου του, έχει κοινωνικές προεκτάσεις που προφανώς δεν της έχει αντιληφθεί το κράτος των Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!