«Ο Ιβάν παθιασμένος με ΠΑΟΚ»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Αλεξόπουλος μίλησε για τον Δικέφαλο, για τα όσα έγινα στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά είπε: «Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη. Ο ΠΑΟΚ είναι στην συνείδηση όλων, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά και των χιλιάδων φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα, ο πρωταθλητής Ελλάδας. Εάν δεν γίνει θα είναι αίσχος για τον τρόπο που λειτουργεί δυστυχώς ακόμη το ποδόσφαιρο σήμερα. Ελπίζω οι προσπάθειες που κάνει η διοίκηση να καρποφορήσουν».

Για τον Ιβάν Σαββίδη τόνισε: «Είναι μοναδική και ανεπανάληπτη περίπτωση πραγματικά. Όχι μόνο για τα χρήματα που βάζει αλλά κυρίως για το πάθος που έχει για την ομάδα. Μην μετράτε μόνο τα χρήματα, δείτε τον άνθρωπο Σαββίδη. Είναι αφοσιωμένος. Έχει τόση δραστηριότητα, αλλά βρίσκει χρόνο να μένει δίπλα στην ομάδα. Να ευχόμαστε να τον έχει ο Θεός καλά. Τίποτα δε ζητάει για τον εαυτό του. Θέλει μόνο να υπηρετεί την ιδέα του ΠΑΟΚ, και να δίνει χαρά στους οπαδούς του. Είναι περίπτωση αγαθού Έλληνα που αρέσκεται να δίνει και να προσφέρει».

Για την αντιμετώπιση προς το πρόσωπο του Σαββίδη: «Πλήγμα προς το πρόσωπο του και προς την δραστηριότητα του δεν θα καταφέρει κανείς. Μόνο στην Ελλάδα θα κάνουν πλήγμα οι επιθέσεις που δέχεται ο Σαββίδης. Εμείς οι υπόλοιποι θα το υποστούμε. Το ποδόσφαιρο και όλα τα άλλα».

Για την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο: «Είναι ανοησίες τα περί πιστολιού, κανείς δεν πρέπει να δίνει σημασία σε αυτά. Μόνο αυτοί που θέλουν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ. Απαγορεύεται βέβαια, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι μπήκε για να δημιουργήσει περισσότερη αναστάτωση από αυτήν που δημιουργήθηκε από αυτά που έκαναν οι διαιτητές. Τι θα γινόταν αν έμπαινε ο κόσμος; Πυροσβεστικά λειτούργησε. Αυτό ήθελε και αποσόβησε φοβερές καταστάσεις».

Για το αν ο Σαββίδης θέλει να κερδίσει το λεγόμενο ΠΟΚ: «Δεν είμαι βέβαιος ότι θέλει κάτι τέτοιο. Αλλά το πάθος του είναι τόσο μεγάλο για το ποδόσφαιρο και την Ελλάδα που θα καταφέρει να φέρει τα πράγματα εκεί που θα επικρατεί η δικαιοσύνη και στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: Arena fm


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!