Οι αλήθειες του Παπαθεοδώρου

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε με 65-66 τον Άρη στο Παλέ.

Ο 42χρόνος τεχνικός τόνισε το παράδοξο που έγινε στον αγώνα, καθώς ο Δικέφαλος έχασε τα εύκολα σουτ και έβαλε τα δύσκολα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για το παιχνίδι:

“Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Ο αντίπαλος μας είχε θέληση και διάθεση να κερδίσει το παιχνίδι για τους δικούς του λόγους. Για 30 λεπτά είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσαμε να πάρουμε μια μεγάλη διαφορά. Χάσαμε πολλά εύκολα σουτ και βολές και βάλαμε τα δύσκολα.

Αμυντικά κάναμε μια πολύ καλή δουλεία με εξαίρεση τα ριμπάουντ. Ο Άρης σκόραρε κρίσιμούς πόντους σε λήξης επιθέσεων.  Ο τρόπος που επιστρέψαμε μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ο χαρακτήρας και η ποιότητα των παιδιών μας, μας έδωσε αυτήν την νίκη.

Θα χαρούμε μόνο σήμερα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ρόδο και θα πρέπει από αύριο να ετοιμαστούμε για εκείνο.”

Για τους Ζάρα και Γκος:

“Ο Ζάρας κλήθηκε να συμμετέχει στο παιχνίδι σε εάν δύσκολο σημείο του αγώνα. Έκανε κάποια λάθη, αλλά η ικανότητα και η ποιότητα του στο σουτ μας οδήγησε στο να χρησιμοποιήσουμε στο τέλος. Ο Γκος είναι ηγέτης και τους ηγέτες πρέπει να τους στηρίζεις και έτσι έπρεπε να τον έχουμε μες το παιχνίδι.”

Για το αν χτίζετε το μέταλλο της ομάδας σιγά σιγά:

“Το μέταλλο της ομάδας δεν χτίζετε σε μια χρονιά. Εμείς χτίζουμε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά. Το πάθος και η διάθεση που δείξαμε μας δίνει την χαρά ότι κάτι δημιουργείται. Χρειαζόμαστε όμως δουλεία και μόνο ο χρόνος μπορεί να δικαιώσει αυτήν την επίπονη δουλεία. Εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, έχουμε την στήριξη της διοίκησης και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να δείχνουμε την εξέλιξη της ομάδας.”


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!