Οργή στον ΠΑΟΚ για το Final-4!

Πριν από λίγη ώρα, το INPAOK σας ενημέρωσε (δείτε ΕΔΩ) για την απόφαση της ΕΟΠΕ να διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών μόνο με προσκλήσεις.

Η αντίδραση του τμήματος βόλεϊ του Δικεφάλου ήταν άμεση, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα του: 

«Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, σε μία άκαιρη χρονική στιγμή και συγκεκριμένα τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, η ΕΟΠΕ γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Final-4 για τη διεξαγωγή του θεσμού μόνο με προσκλήσεις».

Για το θέμα μίλησε ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Κώστας Παϊσιάδης:

«η θέση του ΠΑΟΚ όπως την έχει ήδη εγγράφως εκφράσει στην Ομοσπονδία είναι η διοργάνωση ενός «ανοικτού» Final 4 με διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους των τεσσάρων φιναλίστ». Ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ τόνισε επίσης ότι: «δυσφορία μας προκαλεί το γεγονός της γνωστοποίησης- σε άκαιρη χρονική στιγμή, όπως είναι η δεύτερη μέρα του Πάσχα- της απόφασης της Οργανωτικής Επιτροπής, στην οποία σημειωτέον δεν συμμετέχουν εκπρόσωποι των ομάδων, αλλά οι τοπικοί φορείς για διοργάνωση του θεσμού μόνο με προσκλήσεις. Σε κάθε περίπτωση, από αύριο Τρίτη ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει εκ νέου στο θέμα, θεωρώντας ότι με καλή θέληση, μπορούν να παρθούν αποφάσεις που θα δείξουν ποιοι θέλουν τον κόσμο στα γήπεδα και ποιοι όχι».

Από την πλευρά του, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος τόνισε:

«Οι ημέρες των κλειστών Final 4 που γίνονται ενώπιον ολίγων εκλεκτών πρέπει οριστικά να τελειώσουν. Οι απονομές κυπέλλων ενώπιον συγγενών και φίλων, και για να γίνω πιο συγκεκριμένος ενώπιον »εκλεκτών» οπαδών του Ολυμπιακού, όπως έγινε στο Final 4 του ανδρικού χάντμπολ και στο Final 4 του γυναικείου μπάσκετ, αφού πρώτα είχαν τη σιγουριά ότι δε θα παρευρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ τους οποίους »απέκλεισαν» με κάθε μέσο, σε γεωγραφικά »φιλικές» έδρες, είναι εικόνα που δεν τιμάει κανέναν. Η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ είναι ανοιχτά Final 4, με εισιτήρια, με τον κάθε εμπλεκόμενο φορέα και κάθε εμπλεκόμενη αρχή να δείχνει την απαραίτητη σύνεση, ούτως ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ στηρίζει απόλυτα την έγγραφη θέση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ προς την Ομοσπονδία για την έκδοση και διανομή μόνο κανονικών εισιτηρίων, χωρίς προσκλήσεις που καταλήγουν σε χέρια »ημετέρων»».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!